Nikako da bude rangiranje na osnovu prošlogodišnjeg plasmana. Neka bude kao i pre, random draft order
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
BasBetis likes this post
sugestija prihvacena i slazem seKPGS ::Da li komesar lige može da namesti raspored da se prva 3 kola i zadnja 3 kola igra između timova iz iste divizije, a između da se imaju mečevi sa svim protivnicima iz drugih divizija po jednom?
Hvala unapred
kuzma, ipak bolje da ovo ne radimo.Steelers ::sugestija prihvacena i slazem seKPGS ::Da li komesar lige može da namesti raspored da se prva 3 kola i zadnja 3 kola igra između timova iz iste divizije, a između da se imaju mečevi sa svim protivnicima iz drugih divizija po jednom?
Hvala unapred
konsultovacu se sa starim komesarom oko opcija, pa ako bude moglo napravicemo tako
Ja ne znam kako su idiJoti zaduženi za programiranje NFL fantasija glupi ko kurac na biciklu da ne znaju da urade kombinatoriku, ali su zasrali skroz. Moj tim se nalazi u diviziji 1 i u prvih 7 kola se non stop sastajem sa timovima iz svoje divizije ( sa Penbanom čak tri puta u prvih 7 kola) a u diviziji 3 (proverio ) se sastaju kako bi i trebalo. U 7 kolu mozgovi iz NFL fantazija su ukrstili timove iz 2 divizije sa timovima iz 3 divizije, a prva divizija opet međusobno. Jebo im pas mater (NFL fantasy programerima) ko im je predavao matematiku a posebno kombinatoriku!Ol' Dirty Bastard ::Ja sad gledam svoj raspored pa kod mene je dobro sve, igram prva 3 i zadnja 3 sa ekipama iz divizije.
mozemo da probamo da resetujemo schedule, ako su svi za?KPGS ::Ja ne znam kako su idiJoti zaduženi za programiranje NFL fantasija glupi ko kurac na biciklu da ne znaju da urade kombinatoriku, ali su zasrali skroz. Moj tim se nalazi u diviziji 1 i u prvih 7 kola se non stop sastajem sa timovima iz svoje divizije ( sa Penbanom čak tri puta u prvih 7 kola) a u diviziji 3 (proverio ) se sastaju kako bi i trebalo. U 7 kolu mozgovi iz NFL fantazija su ukrstili timove iz 2 divizije sa timovima iz 3 divizije, a prva divizija opet međusobno. Jebo im pas mater (NFL fantasy programerima) ko im je predavao matematiku a posebno kombinatoriku!Ol' Dirty Bastard ::Ja sad gledam svoj raspored pa kod mene je dobro sve, igram prva 3 i zadnja 3 sa ekipama iz divizije.
Steelers likes this post
SymphonyX, Mos Def and BasBetis like this post
Vlado997 ::QB: J. Herbert, J. Winston
RB: M. Davis, M. Gaskin, C. Edmonds, T. Ettiene
WR: D. Adams, T. Hill, M. Thomas, M. Jones, J. Landry
TE: M. Gesicki, D. Goedert
K: R. Succop
DEF: Colts
Ovo je poslednji put da radim draft na telefonu, jebeno sam draftovao Etijena u 12. rundi...
Na stranu to, planirao sam da idem sa RB, RB a išao sam sa WR, WR strategijom. Užasan draft. I što je najgore nfl.com me našao da troluje...
Znači, ti se seliš na IR?KPGS ::Molim komesara da ako bude bilo nekih problema sa mojim timom (ako je neko kovid pozitivan ili tako nešto) da mi zameni igrača ako ne uradim do nedelje, jer sutra idem u bolnicu da operišem bruh. Hvala unapred
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu