Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
To si pricao i za HouWild Raven ::Joooj šta će Bris da nam radi. Kontam preskočit tu blamažu. Verovatno i bih da nemam Barklija u svim ligama koje igram.
The Bad Man ::Sa Majamijem su znali da imaju muke i kad su ovi gori bili. Al ne priznajem krizu u Bostonu dokle god ne zaređaju 2 poraza...
Da je u Mia, moguce da bi imali problem. Ovako teskoviking ::Živo me interesuje Miami@NE. Prvi da dokažu da su stvarno dobri kao što njihov rezultat pokazuje a ovi drugi da pokažu da još nisu za staro gvožđe i istoriju. Biće to veoma zanimljivo
Imao si srece sto sam ja moron koji veruje Zeki Rodgersu pa sam Gofa ostavio na klupiWild Raven ::A kako je delovao pogubljeno kod Fišera jbt...Ima nešto i do toga da je sada stariji i iskusniji i da je ponešto i naučio, ali dobar HC čuda čini. Ramsi deluju kao "cheat mode on", bukvalno mogu zabit TD kad požele.
Fisher jedan od najgorih HCWild Raven ::A kako je delovao pogubljeno kod Fišera jbt...Ima nešto i do toga da je sada stariji i iskusniji i da je ponešto i naučio, ali dobar HC čuda čini. Ramsi deluju kao "cheat mode on", bukvalno mogu zabit TD kad požele.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu