Mayock calls this years crop of defensive linemen the best he's seen in the last 10 years
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
kb8 ::Pravda za Mayocka...
dr.dule ::kb8 ::Pravda za Mayocka...
stigla je . dosao je sa Dulom i Čakijem oziveti fudbal tamo gde mu pripada. Rejders naciji.
millhouse ::dr.dule ::kb8 ::Pravda za Mayocka...
stigla je . dosao je sa Dulom i Čakijem oziveti fudbal tamo gde mu pripada. Rejders naciji.
Ja I dalje ne mogu cudu da se nacudim da su mucene remse I cardzerse bacilli u LA umesto vas...a vas u Las Vegas...
millhouse ::@zona
Ko je trener Shaw?
Zona do trona ::millhouse ::@zona
Ko je trener Shaw?
Trener Stanforda,on je clan ekipe koja na NFLN radi draft panel.
Poslednji izmenio millhouse dana Čet 28 Feb 2019, 12:23, izmenjeno ukupno 1 puta
Zona do trona ::millhouse ::dr.dule ::kb8 ::Pravda za Mayocka...
Ja I dalje ne mogu cudu da se nacudim da su mucene remse I cardzerse bacilli u LA umesto vas...a vas u Las Vegas...
Ne navija on za Raiderse,sprda se sa Grudenom i ekipom.
millhouse ::Inace danas ce biti najbitnije merenje na celom kombajnu a to je visina Kajla Mareja.
Juce je Elvej jasno stavio do znanja da nikada ne bi draftovao tako niskog QB-a. Dok je SNajder na pitanje koja je granica ispod koje ne bi isao kada je u pitanju visina QB-a izjavio da mora da je visi od njega. (ja mislim da snajder nema 170cm)
Uz visinu Mareja, dva najbitnija merenja su duzina ruku Wilijamsa (koji je juce sasvim solidno prosao) I tezina Brajana Brnsa.
Dzajvan Tejlor je kada je usao na koledz imao 380 lbs a juce na merenju 312. Pred pocetak sezone je imao oko 330 ja mislim.
Zona do trona ::Pomamio se Dule za mnostvom pikova u 1.rundi,ljudski je to.
millhouse ::Marej nece bacati na kombajnu. Bar tako javlja Rapaport.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu