Sta je realni trade u ovom momentu za Browna?
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Bice tu laganih 50 miliona ako osvoje SB.dr.dule ::bezi tamo . oni nemaju para da potpisu ni rukije.
Awkward interview by Kyler Murray on the Dan Patrick Show. I get he is being paid by sponsors to do them, but how was he not better prepared for the obvious baseball/football questions? pic.twitter.com/RfNXaaeT0h
— Dane Brugler (@dpbrugler) February 1, 2019
dobrodosaomillhouse ::Sad vidim da ovakva tema postoji ovde i da se draft prati i u Srbiji. Ja sam sa dva drugara krenuo da pisem blog, gde ce se pisati o svemu ali ja cu pisati iskljucivo o draftu. Svaki zaludjenik za draft(a kod mene je to veca strast nego prema regularnoj sezoni) zna koliko je zanimljiv period od februara do kraja aprila. Nadam se da ce vam se dopasti ono sto cete moci da procitate.
https://nflyu.blogspot.com/2019/01/draft-klasa-2019_30.html?m=1
Sa strane gde je spisak prospekata,napravicu da kad se klikne na ime da iskoci skauting izvestaj. Da se odmah razumemo, to nece biti moja misljenja nego kombinacija misljenja zierleine, bruglera , jeremiaha i jos par analiticara.
Poslednji izmenio millhouse dana Sub 02 Feb 2019, 18:27, izmenjeno ukupno 1 puta
Ne treba se oslanjati na draft chart, on vise koristi ima za mock draft nego za reani Jer pretpostavlja savrsenost sistema, znaci da na vr. pika utice samo pozicija a da je kvalitet igraca isti iz godine u godinumillhouse ::Evo draft chart za koji mislim da je nesto najpribliznije onome sto koriste timovi. Mada kazu da ne koriste svi timovi isto i da neki.i dalje koriste onaj stari.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu