e moj uncla Dragec. dodji ti lepo u Serbistajn za PO vikend da se utesimo.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
dr.dule ::e moj uncla Dragec. dodji ti lepo u Serbistajn za PO vikend da se utesimo.
Mada Mack moze svakog da srusi za sekund. Nadrealan je.viking ::Sinoc je, vise nego jasno, dosla do izrazaja nasa ahilova Peta. OL. Oni bre ni pivo ne mogu da otvore a kamoli rupu za trcanje bekova. Rodja je na ledjima imao vise narandzastih dresova nego sto ih je dremalo pored aut linije. Mack u sekudi, jednom rukom, salje Reffa od 350 funti na guzicu. Sa ovakvom linijom mi mozemo samo na godisnji odmor da odemo a PO samo da sanjamo
Dobro bre, moras bas gust da mi pokvarisCenci ::To sad pricas tako. Vidilo se kako vrijedi svakog centa protiv Bearsa.
Bolje je i od oba QB Mia, od svih u Buf, Daltona, cesto i od Mariote, oba QB SF, Winstona, nije losiji od A. Smitha i Trubiskog, uz ove sto si ti naveo, taman pola...Mean_Machine ::Ne računajući ruki QB i zamene koje su zbog povreda sada starteri, bolji je od
Bortsla - što nije mnogo teško
Carra - ove sezone, ali najbolji Carr i najbolji Kinum, bolji je Carr
Eli Manning -ove sezone, penzioner kome nije istekao ugovor o delu
Flacca - možda, koji je opet zamenjen rukijem
Fitzpatricka - možda...
Gde nađoste vi tu polovinu?
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu