mogu jaganjci utihnuti samo u Taverni nocas.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Odbrana je sinoc bila daleko veci problem nego OL. Ljudi nisu mogli da se sastave. Barra su sjajno eksploatisali, svaki put ga nadju u coverageu. Suvise jednostavna rjesenja za Ramse koji su puni talenta.viking ::Jbmti OL da ti jbm. Opet su nas koštali pobede. Džaba ti sve kad je OL šupljija od švajcarskog sira. Mrzim više i da ponavljam ono što sam već sto puta rekao
Ovi su već tri sezone u SB-u. Što se više ljudi napale, to im je sve veći fail.kb8 ::Kud se vi gurate, pa šta niste bili SB tim kad ste nas onako 'moćno' pobjedili u Week1?
penban ::Ol bez...
Rodjo, Digs i Tilen pokazali su da su klasa
Barr ce biti srecan ako do kraja sezone ostane Viking... covek je ocajan
viking ::Jbmti OL da ti jbm. Opet su nas koštali pobede. Džaba ti sve kad je OL šupljija od švajcarskog sira. Mrzim više i da ponavljam ono što sam već sto puta rekao
Zona do trona ::penban ::Ol bez...
Rodjo, Digs i Tilen pokazali su da su klasa
Barr ce biti srecan ako do kraja sezone ostane Viking... covek je ocajan
Mislis HC Vikesa je ocajan jer ne moze da skapira ceo mec da LB Barr nije u stanju da na seam ruti isprati Gurley-ja ili Kuppa?
Voleo bih da mi kazes koji LB u ligi bi mogao da pokrije na seam ruti pomenuti dvojac Ramsa?
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu