NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Offseason 2018 - pijaca, dojave, suskanja , tracevi i ostalo

+18
Fisi
Peyton Manning
kb8
penban
Sirko
Nik88
Danijel Lg
Mean_Machine
mardok
Niger iz huda
Zona do trona
Zver
KPGS
Bizon
Cenci D
Bugi
Steelers
Mos Def
22 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 29 od 41]

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

OBJ je bar duplo bolji WR od Cooksa a pre svega konstantniji..Cooks stalno ima 100y 2td mec a onda tri meca sa 25y..znam dobro, imao sam ga u fantasy u najboljoj sezoni u NO. Ljudi kao da su zaboravili sta OBJ moze. Kakav je to playmaker..
E sad slazem se sa Duletom da je 4.pick apsolutno preskupo za njega i da mozda nece biti isti posle tako teske povrede.

http://nfl.com/

Zver

Zver
VIP
VIP

Isto tako možeš postaviti stvari na sledeći način. Pick je igrač koji je nedokazan, koji može da bude bust vrlo lako. S druge strane dokazan igrač za kog se zna da je playmaker i gamechanger. Kad se tako postave stvari onda onaj koji trejduje igrača treba da uzme farmu za njega a ne jedan ili dva picka.

Slažem se da je istina negde između.

...Sa Vajominškog Univerziteta

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Wild Raven ::Isto tako možeš postaviti stvari na sledeći način. Pick je igrač koji je nedokazan, koji može da bude bust vrlo lako. S druge strane dokazan igrač za kog se zna da je playmaker i gamechanger. Kad se tako postave stvari onda onaj koji trejduje igrača treba da uzme farmu za njega a ne jedan ili dva picka.

Slažem se da je istina  negde između.
I ja se slazem sa tim i da sam GM uvek bih pre uzeo OBJ ili bilo kog dokazanog igraca nego nekog za koledza. Ali posto izlazi iz jako teske povrede plus trazi ogromne pare, 4.pick je previse..15-25 bih potpisao momentalno.

Zver

Zver
VIP
VIP

Ma ja mislim da je cela priča naduvana, jer treba nešto da se dešava dok se ništa ne dešava i da generalno Giantsi nisu preterano zainteresovani da ga uvaljuju sada, osim ako se baš neko ne otvori sa farmom...što se opet neće desiti iz razloga koje ste naveli ti i dr.

Zver

Zver
VIP
VIP

Kako reče jedan analitičar u nekom tvitu juče...citiram

"Giantsi očigledno ne žele da zatvore vrata potencijalnog trejda ali isto tako ne žele da kroz ta vrata prođu u ovom trenutku.

The Bad Man

The Bad Man
MVP
MVP

No4 pick prve runde+pik druge runde je realna ponuda za OBJ i prihvatio bih je na mestu GM Giantsa

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Wild Raven ::Isto tako možeš postaviti stvari na sledeći način. Pick je igrač koji je nedokazan, koji može da bude bust vrlo lako. S druge strane dokazan igrač za kog se zna da je playmaker i gamechanger. Kad se tako postave stvari onda onaj koji trejduje igrača treba da uzme farmu za njega a ne jedan ili dva picka.

Slažem se da je istina  negde između.

Izmedju je pik prve runde Ramsa po meni, plus mozda neki kasniji ili za narednu godinu. Inace pominjemo se i mi ali koliko god nam treba WR ja ga ne bi hteo u ekipi a i uveren sam da ga svejedno necemo dovesti.

2017 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION - NEW JERSEY SOPRANOS

"Fuck them West Coast niggas. 'Cuz in B-more, we aim to hit a nigga, ya heard"

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

ljudi on je virus. lajavi. ko god mu dao pare taj se zeznuo. njega ce jezik i karakter kostati a kostace nekog i visokih pikova i mrtvog novca prekosutra. 
kada toliko vredi taj momak sto mu NYG ne daju pare koje trazi. 
trejd Cooksa je bio preskup ali si dobio igraca za dve sezone koje ces platiti ukupno 8 miliona plus Brejdi je trazio igraca koji moze duboko istrcati. 
Remsi ako zavale dva pika za njega bolje da se obese. zar misle da ce im pikovi seste runde igrati OLB34.
neko ko nema vremena da ceka , mozda ce dati pikove plus veliku platu ali ja ne poznajem da ima u ligi takvih kojima gori da bi uneli zlu krv u svlacionicu.

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Offseason 2018 - pijaca, dojave, suskanja , tracevi i ostalo - Page 29 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Ja kazem ja ga ne bih doveo ali realno kad pogledas recimu ekipu kao sto su Brownsi, pa oni nemaju sta da izgube dovodjenjem njega a mogu dosta da dobiju. Losa ekipa koju malo ko gleda ima priliku da dovede jednog game-changera kojeg usput mogu i da plate. E sad i pored toga mislim da je 4ti pik i pik druge runde mnogo za njega, samo cetvrti je ok.

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

Browns nemaju potrebu za OBJ. taman posla da ga udruze sa Landrijem i Gordonom. Dorsi mislim da nema lika ni u prolazu . usput oni drze ceo draft u saci . mogu da rade sta hoce. mozda ekipa kao Ten ili Jax vise deluju kao kupci.

Offseason 2018 - pijaca, dojave, suskanja , tracevi i ostalo - Page 29 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

Sean McVay confirmed Ndamukong Suh will play nose tackle for the Rams.

ovo kaze da ni Remsi nisu u prici. 

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Wild Raven ::Kako reče jedan analitičar u nekom tvitu juče...citiram

"Giantsi očigledno ne žele da zatvore vrata potencijalnog trejda ali isto tako ne žele da kroz ta vrata prođu u ovom trenutku.
Istina.

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

ne zele jer su svesni da za virus nece dobiti mnogo. bolje ga umiriti i pustiti Iliju da pokusa sa njim po tepsiju.

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Da ali Remsima bi seo ko budali samar. Ne znam za Jax i Titanse ja sam video 4 ekipe se spominju kao da se interesuju Billsi, Ninersi, Remsi i mi plus sto Landry navlacio nesto da OBJ dodje tamo jer su prijatelji. Ja bi najvise voleo da ne dodje u AFC North, dosta mi je sto su AB i Green tu.

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Da, on i Landry su mislim cimeri sa koledza. Landry, OBj i Gordon zvuce kao najbolji trio u ligi, a takodje i kao potencijalna katastrofa. Mozda bi najbolje seo Jax

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Zadnja stvar koju bi neko trebao da uradi jeste da spoji Gordona i OBJ-a Laughing

Inace,kao fanu NE nepojmljivo mi je dat 20 miliona za WR.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

Zver

Zver
VIP
VIP

If the Giants were to consider trading Odell Beckham Jr, they’re asking for at least two first round picks, per AdamSchefter.

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Onda nista, teraj dalje. On to the next rumour.

Zver

Zver
VIP
VIP

Upravo tako...to je u stvari suptilan način da se kaže ostalima da batale. A ako neko stvarno hoće da plati toliko onda će ošišat ovcu da ne trepnu.

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

Free agent QB Geno Smith is visiting the Chargers on Wednesday.
Laughing

The Boston Herald reports the Patriots met with free agent QB Johnny Manziel following his Tuesday workout at Texas A&M's Pro Day.
Per NFL.com's Ian Rapoport, Manziel met with a "bunch of other teams." We would consider Manziel unlikely to get a contract offer at this time, but stranger things have happened.

Offseason 2018 - pijaca, dojave, suskanja , tracevi i ostalo - Page 29 Potpis

Mean_Machine

Mean_Machine
NFL Star
NFL Star

Remsi idu na SB i sigurni WR koji nikada ne fejluje bi bio prava stvar.

OBJ (zdrav) - Cooks, nemojte ljudi biti smešni. Cooks jeste odličan igrač, ali OBJ je go to guy, superstar, lajav jeste, ali donosi jarde i TD, kao što se i vidi na statistici.
Plus jedan je dobijao pasove od Brejdija i Brisa a drugi od Ilije. Pogledaj procenat koliko je ko od njih dvojice učestvovao po broju ostvarenih jardi i hvatanja u svom timu.

E sada kakav je posle povrede to je naravno pitanje, ali koliko sam skontao iz medija ne bi trebalo očekivati da ne vidimo starog OBJ-a

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Mean_Machine ::Remsi idu na SB i sigurni WR koji nikada ne fejluje bi bio prava stvar.

OBJ (zdrav) - Cooks, nemojte ljudi biti smešni. Cooks jeste odličan igrač, ali OBJ je go to guy, superstar, lajav jeste, ali donosi jarde i TD, kao što se i vidi na statistici.
Plus jedan je dobijao pasove od Brejdija i Brisa a drugi od Ilije. Pogledaj procenat koliko je ko od njih dvojice učestvovao po broju ostvarenih jardi i hvatanja u svom timu.

E sada kakav je posle povrede to je naravno pitanje, ali koliko sam skontao iz medija ne bi trebalo očekivati da ne vidimo starog OBJ-a
Slazem se potpuno.

Zver

Zver
VIP
VIP

Source very close to Odell Beckham Jr’s Agent Zeke Sandhu... ‘We’ve been talking... OBJ will get 5 Years $100M from the #Rams in the next 4 weeks.’

Jebe lud zbunjenog Very Happy

Otkud njima pravo da razgovaraju ukoliko nisu dobili eksplicitnu dozvolu od Giantsa, što Giantsi opet negiraju Very Happy

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

Wild Raven ::
Source very close to Odell Beckham Jr’s Agent Zeke Sandhu... ‘We’ve been talking... OBJ will get 5 Years $100M from the #Rams in the next 4 weeks.’

Jebe lud zbunjenog Very Happy

Otkud njima pravo da razgovaraju ukoliko nisu dobili eksplicitnu dozvolu od Giantsa, što Giantsi opet negiraju Very Happy

voleo bih da znam da li kada se predje u LA svi izgube razum.

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Zajebana svjetla showtime metropole...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 29 od 41]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu