Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Edy Lacy deblji od mene, a ja na istorijskom maximumu, i njega ostavljaju da zamenjuje valjak kada ulicu asfaltiraju sa bitumenom, a odbranu pro bowl cutuju i traduju???Wild Raven ::ne razumeš...oni hoće da sačuvaju napad, katuju samo odbranu.
Source: The #Packers have traded for QB DeShone Kizer. From the #Browns to Green Bay.
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 9, 2018
Browns traded QB Deshone Kizer to Packers for CB Damarious Randall, per source. In addition; the teams’ swapped picks in the 4th and 5th round.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 9, 2018
The Browns are sending a 2018 fourth-round pick and a 2019 seventh-round pick to Miami for WR Jarvis Landry, per sources.
— Albert Breer (@AlbertBreer) March 9, 2018
Najpametnija opcija. Potencijalno all pro G i recimo Chubb ili ScarbroughWild Raven ::Nada umire poslednja...jer to su ipak Brownsi
Šalu na stranu. Ja sam savršeno OK sa nekim trejdom unazad par mesta. Da se uzme Nelson i da se uzme neki od ovih kvalitetnih RB-ova kasnije.
KPGS ::A da mi uzmemo lepo QB za budućnost, sveti Ilija lapi jako brzo!
Wild Raven ::KPGS ::A da mi uzmemo lepo QB za budućnost, sveti Ilija lapi jako brzo!
Imamo jednog takvog na rosteru.
gagi6689 ::Kizera nisam posebno pratio, pa ne mogu da govorim o njegovim potencijalnim kvalitetima. Mislim da Green Bay nema luksuz u salary capu da dovodi kvalitetnog kvoterbeka za rezervu, tako da je mlad i perspektivan kvoterbek pod rookie ugovorom jedino resenje u ovom trenutku.
NFL Fans Serbia » Sezona 2018/19 » Preseason 2018/19 » Offseason 2018 - pijaca, dojave, suskanja , tracevi i ostalo
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu