Rekao je za helmet, za DPI rekao da nije siguran.dr.dule ::Trener Jax kaže da su penalti bili ispravni
Sto se mene tice, oba su bili cisti penalty. A Gronk msm da se vraca, nije delovao previse shaken
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Rekao je za helmet, za DPI rekao da nije siguran.dr.dule ::Trener Jax kaže da su penalti bili ispravni
Steelers ::jedino je udarac nad gronkovskom opravdana kazna, ovo ostalo budalastine
Steelers ::12 igrac krece u misiju
Nema sanse da je slomljen, mislim da ne bi mogao da igra, a ne da baca ovako lepodr.dule ::I da prestanemo više o Pats zebrama. Brejdi HOF igra sa polomljenim palcem i valjda treba poštovati to. Ja sam vozio acad u tom stanju i miša a ne da imaš loptu , bože sacuvaj.
Aleluja.Peyton Manning ::
Richard Sherman
The hit on Gronk is the only way Church could have done his job without just obliterating Gronks knee. If he would have just hit him low most ppl would calm him dirty. So there is nothing he can do to make everyone happy and do his job. Unless you think he should let him catch
Richard Sherman
Would love to see some of these fans play the game. They all have such great perspectives. Couldnt even imagine playing at the speed and intensity that these men are playing at. Split second decisions.
odlicanPeyton Manning ::bravo Lambo, kako je podelio gol sa 54y a bio je kick sa toliko pritiska, dati NEP loptu tako visoko
Peyton Manning ::Nema sanse da je slomljen, mislim da ne bi mogao da igra, a ne da baca ovako lepodr.dule ::I da prestanemo više o Pats zebrama. Brejdi HOF igra sa polomljenim palcem i valjda treba poštovati to. Ja sam vozio acad u tom stanju i miša a ne da imaš loptu , bože sacuvaj.
Cenci ::Sta je Gronk out?
tacno tako, alibi price. i to rade citavu sezonu. ako dobiju bice to herojski podvig. a ako ne bili su citavu godinu povredjeniZona do trona ::Naravno da nije. Klasicno pumpanje povrede da bi,u slucaju pobede NE,Brady ispao jos vece bozanstvo.
Nije Brady jedini,kroz sportsku istoriju,Amerima je fetis da se na ovaj nacin stvara jos veci hype oko legendarnih igraca.
ne znam sta su mu povredili, mozak nema svakako, vidi se po facipenban ::Cenci ::Sta je Gronk out?
Malo mu je sejfti JAC pomerio glavu... Ništa strašno, glava mu i ne treba
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu