Mark HOF Sanchez.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Znaci dva kljakava QB su pobedila na lisicnjaku u PO.dr.dule ::The only two quarterbacks to have beaten #Patiots QB Tom Brady in Foxborough during the postseason are Joe Flacco (2012, Conference) and Mark Sanchez (2010, Divisional).#Jaugars QB Blake Bortles you're on the clock.
Ja šanse Jaguarsa svodim na ovoMiki HOF ::oce li Toma Coughlin na 3-0 protiv NE u PO?
Mark Sanchez...dr.dule ::The only two quarterbacks to have beaten #Patiots QB Tom Brady in Foxborough during the postseason are Joe Flacco (2012, Conference) and Mark Sanchez (2010, Divisional).#Jaugars QB Blake Bortles you're on the clock.
Jesi li pogledao ikad teoriju Colina Cowherda? Baš me interesuje šta misliš o tome.dr.dule ::e Bili , Bili. jebo te pik druge runde. dade covek farmu za banku.
Buffstream. Lik kara NFL čitave sezone.Peyton Manning ::Od oktobra mi radi GP i sad ga provale..a larrs se ne javlja..valjda ce do 9, ne mogu da slusam SK
Koju?Vlado997 ::Jesi li pogledao ikad teoriju Colina Cowherda? Baš me interesuje šta misliš o tome.dr.dule ::e Bili , Bili. jebo te pik druge runde. dade covek farmu za banku.
Ja nisam imao problema..pucalo mi je u prvih par kola, uvek je sredjivao cim posaljem poruku, a od pola oktobra do sad ni jednom. Korektan je maksimalno, samo ga nema trenutno na fbVlado997 ::Buffstream. Lik kara NFL čitave sezone.Peyton Manning ::Od oktobra mi radi GP i sad ga provale..a larrs se ne javlja..valjda ce do 9, ne mogu da slusam SK
Ovaj lik sa reddita je stvarno neuništiv. Stalno mu ukidaju YT streamove al ih ovaj vrati kroz 10 min a na sajtu mu ne mogu ništa. Čak je imao neku blokadu za EU gledaoce pa je napravio i posebne EU streamove.Peyton Manning ::Ja nisam imao problema..pucalo mi je u prvih par kola, uvek je sredjivao cim posaljem poruku, a od pola oktobra do sad ni jednom. Korektan je maksimalno, samo ga nema trenutno na fbVlado997 ::Buffstream. Lik kara NFL čitave sezone.Peyton Manning ::Od oktobra mi radi GP i sad ga provale..a larrs se ne javlja..valjda ce do 9, ne mogu da slusam SK
Sad sam na telefonu al čim dođem na laptop, naći ću. Teorija je da Bili nije bio na istoj stranici ko Kraft oko Jimmy G pa ga je trejdovao u inat.mardok ::Koju?Vlado997 ::Jesi li pogledao ikad teoriju Colina Cowherda? Baš me interesuje šta misliš o tome.dr.dule ::e Bili , Bili. jebo te pik druge runde. dade covek farmu za banku.
Ako se ne javi Lars, onda taj stream ili mamahd koji isto radi vrhunskiVlado997 ::Ovaj lik sa reddita je stvarno neuništiv. Stalno mu ukidaju YT streamove al ih ovaj vrati kroz 10 min a na sajtu mu ne mogu ništa. Čak je imao neku blokadu za EU gledaoce pa je napravio i posebne EU streamove.Peyton Manning ::Ja nisam imao problema..pucalo mi je u prvih par kola, uvek je sredjivao cim posaljem poruku, a od pola oktobra do sad ni jednom. Korektan je maksimalno, samo ga nema trenutno na fbVlado997 ::Buffstream. Lik kara NFL čitave sezone.Peyton Manning ::Od oktobra mi radi GP i sad ga provale..a larrs se ne javlja..valjda ce do 9, ne mogu da slusam SK
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu