Ja sirotinja se krpim preko tableta, moba i kompa.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Blake Bortles needs 16,966 rushing yards on Sunday against the @49ers to become the @NFL's all-time leading rusher
KPGS ::Zali boze zdravlja kad mrtvi Gavranovi udju u PO!
Kakav krs od ekipe koja se do kraja utakmice trese da mrtvi Coltsi ne izjednace i ne udje utakmica u OT!
A Harbou slavi ko da je opet osvojio SB! Jad i beda!
E moj Riversu, gavranovi u PO, a ti na plazu od 01 Januara!
Steta!
Igra i sigurnost u pobedu gavranova je ista kao i lepota ruzne, debele i bubuljicave devojke, koju da bi mogao da iskoristis moras prvo dobro da se napijes i/ili nadrogiras da bi mogao da je gledas a da nemas zelju da pobegnes glavom bez obzira! Isto to su u Gavranovi, sa izuzetkom majstora Justina Tuckera, svi ostali mogu da se pokriju usima u napadu, a odbrana koju jebe matori Frank Gore i Jacoby QB zvani bezte noge posra vas guzica necu ni da komentarisem. Najruzniji i najodvratniji fudbal u NFL igraju Gavranovi! Skrnav. Bljak!Ol' Dirty Bastard ::KPGS ::Zali boze zdravlja kad mrtvi Gavranovi udju u PO!
Kakav krs od ekipe koja se do kraja utakmice trese da mrtvi Coltsi ne izjednace i ne udje utakmica u OT!
A Harbou slavi ko da je opet osvojio SB! Jad i beda!
E moj Riversu, gavranovi u PO, a ti na plazu od 01 Januara!
Steta!
Realno nije to toliko neizvesna utakmica bila koliko je ispalo na kraju, mi smo ocigledno bili bolja ekipa ali ove u napred dobijene utakmice su zajebane. Znaju i Stilersi to, i oni su se ove godine "namucili" sa njima pa niko ne kaze da su krs. Zato me sad u ovom trenutku lepota ni ne zanima, samo da se prodje jer znam da je u PO sve moguce. Takav je NFL jednostavno a i generalno sport. A sto se Riversa tice, imaju oni jos sanse, malo teze ali ne i nemoguce s obzirom kako Titansi igraju. Ako Bafalo izgubi danas ko sto se ocekuje i Titansi izgube obe od LAR i JAX oni upadaju sa nama.
Ol' Dirty Bastard ::S obzirom na trenutno stanje stvari sanse su im dobre samo sto je problem sto ne zavisi od njih. Imaju Jetse sad i Raidersi kuci i mislim da ce sa te strane oni svoj deo odraditi a onda kao sto rekoh moraju da cekaju dva poraza Titansa i jedan Billsa. Titansi teske meceve imaju ali oba igraju kuci i vrlo verovatno Jagsima ta zadnja utakmica nece znaciti nista za poredak. A znajuci Chargerse desice im se nesto u poslednjim sekundama i ispasce
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu