Kakav uzas od utakmica.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Poslednji izmenio Steelers dana Ned 19 Nov 2017, 21:34, izmenjeno ukupno 1 puta
SymphonyX ::Kakav uzas od utakmica.
KPGS ::Pazi kad ne gledam nista od utakmica, toliko su mi gadne, cekam da vidim kako bizonski PETER MAN dobija batina u gradu Andjela, i viva Mexico. Znaci ni ne gledam.
KC ce osvojiti prstenac u dupe, a ne prsten od SB!
Da sam GM KC i da kazem krmku da ide da nakruni kukuruz i da servira sebi veceru i onda mars u pizdu mater!
Znaci kad ja pljunem, Krmak i Aleksa zardjaju! Znaci samo kucam komentare, ne gledam! Koji je meni kurac, pa da jos gledam cobane!penban ::Kako Kuzma to napisa odmah NYG int
KC i jebeni Drew Brees! Placem!Ol' Dirty Bastard ::Sta mi uradi KC na tiketima, rasturise me na sve moguce nacine...
KPGS ::Znaci kad ja pljunem, Krmak i Aleksa zardjaju! Znaci samo kucam komentare, ne gledam! Koji je meni kurac, pa da jos gledam cobane!penban ::Kako Kuzma to napisa odmah NYG int
KPGS ::KC i jebeni Drew Brees! Placem!Ol' Dirty Bastard ::Sta mi uradi KC na tiketima, rasturise me na sve moguce nacine...
Da bog da KC ne dobije ni CLEVELAND!
Ol' Dirty Bastard ::KPGS ::KC i jebeni Drew Brees! Placem!Ol' Dirty Bastard ::Sta mi uradi KC na tiketima, rasturise me na sve moguce nacine...
Da bog da KC ne dobije ni CLEVELAND!
Pridruzujem se lepim zeljama
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu