penban ::Gde je tu Denver?
zokiruma ::Ispod DEN su mega timovi IND i CLE
Ala smo prsli ovu sezonu ubicu se
Sad si ga izbedacio ovim pitanjem nije ni bio svestan koliko je nisko Denver na tabeli, odgovoran si ako digne ruku na sebe.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
penban ::Gde je tu Denver?
zokiruma ::Ispod DEN su mega timovi IND i CLE
Ala smo prsli ovu sezonu ubicu se
Ne zna se koji od ova dva tima je muljaviji da umuva pobedu.Wild Raven ::To se mislilo i kad su igrali sa Jagsima.
Wild Raven ::Što je najgore, u jednoj ligi imam gomilu igrača u ovom TNF, moram ih startovati a znam da će podbaciti projekcije, kao i obično četvrtkom uveče.
Bell, Mariota, Henry, dva IDP.
Iz njegovih usta u bozije usi!penban ::Jaguars safety Tashaun Gipson said this week that he believes the Browns will finish the season with an 0-16 record and that he hopes the Jags put up 40 points on his former team when the play on Sunday.
penban ::TNF garantuje da će biti sranje od fudbala. Obe ekipe su imale teške utakmice i umorne su.
Videćemo, mislim da neće biti veća razlika od jedan TD... sad na koju stranu nemam predstave.
A i u trecoj ligi te pozdravili Rapist Berger i celicna odbrana sa 52 poena.penban ::penban ::TNF garantuje da će biti sranje od fudbala. Obe ekipe su imale teške utakmice i umorne su.
Videćemo, mislim da neće biti veća razlika od jedan TD... sad na koju stranu nemam predstave.
Kakav sam ja prognozer. Nema mi ravnog.
KPGS ::A i u trecoj ligi te pozdravili Rapist Berger i celicna odbrana sa 52 poena.penban ::penban ::TNF garantuje da će biti sranje od fudbala. Obe ekipe su imale teške utakmice i umorne su.
Kakav sam ja prognozer. Nema mi ravnog.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu