Pa nemam ni ja ali raspoloženje u majamiju mi je nekako loše do bola
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
cirkusDanijel Lg ::Okl Mia sta tu predvidjate
Imas neki inside info?penban ::Lagano se stvara bandwagon Filadelfije
Jedini kvalitetan tim sa kojim su igrali je KC i od njega su izgubili. Od tih sedam pobeda dve su protiv mrtvog WAS, ARI, LAR, SF, NYG i CAR... to nisu tako kvalitetni timovi, tj to su timovi koji su imali mnogo problema sa povređenim igračima ove sezone
Sreća po njih što će Eliot biti IA protiv njih, pa će do kraja izgubiti još samo možda od SEA
Peyton Manning ::Imas neki inside info?penban ::Lagano se stvara bandwagon Filadelfije
Jedini kvalitetan tim sa kojim su igrali je KC i od njega su izgubili. Od tih sedam pobeda dve su protiv mrtvog WAS, ARI, LAR, SF, NYG i CAR... to nisu tako kvalitetni timovi, tj to su timovi koji su imali mnogo problema sa povređenim igračima ove sezone
Sreća po njih što će Eliot biti IA protiv njih, pa će do kraja izgubiti još samo možda od SEA
Danijel Lg ::Sta ja znam , car i lar nisu tako loše ekipe
S kim god da su igrali njihov skor se mora respektovati
Ja mislim da nece biti suspendovan,bar ne ove sezonepenban ::Peyton Manning ::Imas neki inside info?penban ::Lagano se stvara bandwagon Filadelfije
Pa očekuje se
Da, Wentz je bas pozitivno iznenadjenjeDanijel Lg ::Istina je da se Fili otvara sve ali ipak dobre igre se ne mogu poreci, Wenc je dosta bolji nego što sam očekivao a i odbrana zna biti na nivou
Divizija je raspad pa će biti lakše ali realno ako obezbijefe slobodno PO kolo sve je moguce
Iznenadjujucepenban :: bez svog startnog RB na
penban ::Lagano se stvara bandwagon Filadelfije
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu