ol sea ne postoji
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Pit Bull ::Coltsi nisu ni za NCAA
Steelers ::na Wentza se 2016, nakon odlicne polovine sezone kad su ga svi hvalili odjednom zaboravilo. mislim da ce da eksplodira u 2017
Zona do trona ::Ljudi,od pre par minuta ne mogu da gledam niti jednu tekmu.
Dule mi je dao sifru,Larsova je varijanta.
Da li jos neko ima istih problema?
Pit Bull ::Doug Marrone je najpotcenjeniji trener u ligi.
Fotballlovek2 ::Au ljudi, malo da se aktiviram i ja ovde ahahahah.Kad sam se registrovao bio sam totalna neznalica za ovaj sport,a sad ga i treniram i pratim, i moze se reci razumem malo bolje.Pratio sam duel izmedju Oaklanda i Teneseea i polovicno sam pratio Patsa i Kansas City Chiefse.Pff, obe utakmice jako dobre,i jako veliko iznenadjenje moze se reci da Patsi gube, a da ne pricam o tome da su me sj*** sa oprostenjem na 3 tiketa.Nisam neki kockar,ali kad igram,igram prilicno glupo ahahahaa, mogao sam makar na jednom staviti dvojku na KC ali iskreno, mislio sam da ce Patsi dobiti 100%.Sto se tice Raidersa i Titana, jako lepa igra sa obe strane, barem po meni, ali Raidersi su ti koji su nadigrali i bili bolji.I plus svaka cast za kickera Raidersa, 6 sezona covek presedeo grejuci klupu, i sada kada je konacno stao na teren, dominira, dva pogodjena suta sa 52yd udaljenosti.Svaka cast.Ostalo je jos dve utakmice do kraja ovog prvog kola,ili week 1, ali sam jako zadovoljan svime sto sam video do sad u principu. Steta za Redskinse sto izgubise, a i za Houston mi je malo čudno opet da izgube od Jaguara tako, ali to je americki fudbal, to je NFL to je ono gde se ne zna 'gde ti je dupe a de glava' i gde se winner ne zna do samog kraja.Bice ovo jako uzbudljiva i interesantna sezona
P.S. imam sve ukupno mozda nekih 5 postova, a sad sam se raspisao kao lud, ali sta fali, pocela je sezona hvala Bogu, pa i ima o cemu da se razgovara
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu