NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Week 1

+21
Pohovani feniks
Bugi
TMH34
Raising Arizona
Bizon
Cenci D
zokiruma
Mos Def
Pit Bull
Niger iz huda
Rasha
SymphonyX
Zver
kb8
Zona do trona
CBrownsBall
Steelers
KPGS
Peyton Manning
dr.dule
penban
25 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Ići dole  Poruka [Strana 8 od 8]

176Week 1 - Page 8 Empty Re: Week 1 Ned 10 Sep 2017, 23:15

penban

penban
Moderator
Moderator

ol sea ne postoji

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

177Week 1 - Page 8 Empty Re: Week 1 Ned 10 Sep 2017, 23:42

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Newton ne deluje zdravo.

178Week 1 - Page 8 Empty Re: Week 1 Ned 10 Sep 2017, 23:45

Pit Bull

Pit Bull
MVP
MVP

Coltsi nisu ni za NCAA

179Week 1 - Page 8 Empty Re: Week 1 Ned 10 Sep 2017, 23:54

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Kakva je milina gledati DL Caroline.

180Week 1 - Page 8 Empty Re: Week 1 Pon 11 Sep 2017, 00:07

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Pit Bull ::Coltsi nisu ni za NCAA

+ 1000

Jeste da im ne igra Luck,ali oni ce primiti 40 plus poena od Ramsa.

Totalni raspad.

181Week 1 - Page 8 Empty Re: Week 1 Pon 11 Sep 2017, 00:15

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

Napokon neki poeni u mucnom mecu

Week 1 - Page 8 Potpis

182Week 1 - Page 8 Empty Re: Week 1 Pon 11 Sep 2017, 00:45

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

Na sta je indi spao. Evo sada i sejfti. 40 poena od remsa da primis

Week 1 - Page 8 Potpis

183Week 1 - Page 8 Empty Re: Week 1 Pon 11 Sep 2017, 05:11

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Steelers ::na Wentza se 2016, nakon odlicne polovine sezone kad su ga svi hvalili odjednom zaboravilo. mislim da ce da eksplodira u 2017

Iako si ga izbaksuzirao, moram reci da ove sezone ima vise napadackih opcija i ako im se sezona poklopi mogu da se bore za WC.Dzeferi i Blant su upgrade u odnosu na ono sto su imali prosle sezone.Odbrana im je prosle godine bila i vise nego dobra.

Zona do trona ::Ljudi,od pre par minuta ne mogu da gledam niti jednu tekmu.

Dule mi je dao sifru,Larsova je varijanta.

Da li jos neko ima istih problema?

Meni par puta izaslo da mi nije dostupno u regionu, pa sam otvorio novi prozor, pokusao sa drugim mecom i sljakalo je.Sad bas gledam bez problema Dzajantse i Dalas, iako bi mi bilo bolj realno da spavam. Very Happy

Stigao me umor, pa sam kraj utakmica od 7 gledao na stendbaju, da bi se komirao u pola 11 i sreca po mene nista bitno nisam propustio.

Pit Bull ::Doug Marrone je najpotcenjeniji trener u ligi.

Meni kao laiku iako sam u pocetku ocekivao kad je presao kod Jagsa da ce to da se ispostavi dobrim potezom jer sam smatrao da ce oni da se probiju i da preuzmu prvo mesto u diviziji, kako je vreme odmicalo i svi njihovi pokusaji su bili jalovi postalo mi je cudno da je presao u ekipi da bude pomocni trener koja belezi slabije rezultate od Bilsa gde je on bio glavni trener.Drago mi je sto je dobio sansu da bude glavni trener Jagsa celu sezonu.Niko mi u toj diviziji ni odksace izmedju njih, Hjustona i Tenesija tako da ocekujem neizvesnu zavrsnicu.

184Week 1 - Page 8 Empty Re: Week 1 Pon 11 Sep 2017, 19:56

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

http://nfl.com/

185Week 1 - Page 8 Empty Re: Week 1 Pon 11 Sep 2017, 21:46

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Odgledao sam danas ceo snimak Texansa.

Sinocnje izdanje njihove OL je mozda i najgore izdanje jedne OL koje sam ja gledao u zivotu.

Njihov startni LT Brown i dalje strajkuje i trazi novi ugovor.

186Week 1 - Page 8 Empty Re: Week 1 Uto 12 Sep 2017, 00:53

Fotballlovek2

Fotballlovek2
NCAA
NCAA

Au ljudi, malo da se aktiviram i ja ovde ahahahah.Kad sam se registrovao bio sam totalna neznalica za ovaj sport,a sad ga i treniram i pratim, i moze se reci razumem malo bolje.Pratio sam duel izmedju Oaklanda i Teneseea i polovicno sam pratio Patsa i Kansas City Chiefse.Pff, obe utakmice jako dobre,i jako veliko iznenadjenje moze se reci da Patsi gube, a da ne pricam o tome da su me sj*** sa oprostenjem na 3 tiketa.Nisam neki kockar,ali kad igram,igram prilicno glupo ahahahaa, mogao sam makar na jednom staviti dvojku na KC ali iskreno, mislio sam da ce Patsi dobiti 100%.Sto se tice Raidersa i Titana, jako lepa igra sa obe strane, barem po meni, ali Raidersi su ti koji su nadigrali i bili bolji.I plus svaka cast za kickera Raidersa, 6 sezona covek presedeo grejuci klupu, i sada kada je konacno stao na teren, dominira, dva pogodjena suta sa 52yd udaljenosti.Svaka cast.Ostalo je jos dve utakmice do kraja ovog prvog kola,ili week 1, ali sam jako zadovoljan svime sto sam video do sad u principu. Very Happy Steta za Redskinse sto izgubise, a i za Houston mi je malo čudno opet da izgube od Jaguara tako, ali to je americki fudbal, to je NFL to je ono gde se ne zna 'gde ti je dupe a de glava' i gde se winner ne zna do samog kraja.Bice ovo jako uzbudljiva i interesantna sezona Very Happy
P.S. imam sve ukupno mozda nekih 5 postova, a sad sam se raspisao kao lud, ali sta fali, pocela je sezona hvala Bogu, pa i ima o cemu da se razgovara Very Happy

187Week 1 - Page 8 Empty Re: Week 1 Uto 12 Sep 2017, 02:01

Bizon

Bizon
NFL Star
NFL Star

Maltretira Kendriks napad Seintsa samo tako...

188Week 1 - Page 8 Empty Re: Week 1 Uto 12 Sep 2017, 02:09

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Cudno je vidjet pristojnu igru OL Vikingsa.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

189Week 1 - Page 8 Empty Re: Week 1 Uto 12 Sep 2017, 02:41

viking

viking
VIP
VIP

Sveci, bili i ostali prljavi. Je. i ne vadi

Week 1 - Page 8 10628238_10152682700463035_8539326837381196049_n
http://www.vikings.com

190Week 1 - Page 8 Empty Re: Week 1 Uto 12 Sep 2017, 03:22

Bizon

Bizon
NFL Star
NFL Star

Bredford fenomenalan

191Week 1 - Page 8 Empty Re: Week 1 Uto 12 Sep 2017, 04:40

viking

viking
VIP
VIP

The star is born, Cook 126y... Buuuahhhhaaaaaa

Week 1 - Page 8 10628238_10152682700463035_8539326837381196049_n
http://www.vikings.com

192Week 1 - Page 8 Empty Re: Week 1 Uto 12 Sep 2017, 07:47

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Broncosi imalo od gotovog napravise veresiju,a citav mec Chargersi izgledali bespomocno.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

193Week 1 - Page 8 Empty Re: Week 1 Uto 12 Sep 2017, 08:18

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Bradford, Cook, Diggs, Thielen lepo je to delovalo..mada NO odbrana nije pravi pokazatelj

http://nfl.com/

194Week 1 - Page 8 Empty Re: Week 1 Uto 12 Sep 2017, 10:41

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Bilo kako bilo, fin vikend otvaranja bijaše...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

195Week 1 - Page 8 Empty Re: Week 1 Uto 12 Sep 2017, 19:31

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Fotballlovek2 ::Au ljudi, malo da se aktiviram i ja ovde ahahahah.Kad sam se registrovao bio sam totalna neznalica za ovaj sport,a sad ga i treniram i pratim, i moze se reci razumem malo bolje.Pratio sam duel izmedju Oaklanda i Teneseea i polovicno sam pratio Patsa i Kansas City Chiefse.Pff, obe utakmice jako dobre,i jako veliko iznenadjenje moze se reci da Patsi gube, a da ne pricam o tome da su me sj*** sa oprostenjem na 3 tiketa.Nisam neki kockar,ali kad igram,igram prilicno glupo ahahahaa, mogao sam makar na jednom staviti dvojku na KC ali iskreno, mislio sam da ce Patsi dobiti 100%.Sto se tice Raidersa i Titana, jako lepa igra sa obe strane, barem po meni, ali Raidersi su ti koji su nadigrali i bili bolji.I plus svaka cast za kickera Raidersa, 6 sezona covek presedeo grejuci klupu, i sada kada je konacno stao na teren, dominira, dva pogodjena suta sa 52yd udaljenosti.Svaka cast.Ostalo je jos dve utakmice do kraja ovog prvog kola,ili week 1, ali sam jako zadovoljan svime sto sam video do sad u principu. Very Happy Steta za Redskinse sto izgubise, a i za Houston mi je malo čudno opet da izgube od Jaguara tako, ali to je americki fudbal, to je NFL to je ono gde se ne zna 'gde ti je dupe a de glava' i gde se winner ne zna do samog kraja.Bice ovo jako uzbudljiva i interesantna sezona Very Happy
P.S. imam sve ukupno mozda nekih 5 postova, a sad sam se raspisao kao lud, ali sta fali, pocela je sezona hvala Bogu, pa i ima o cemu da se razgovara Very Happy

Dobro nam dosao,budi aktivan na forumu. Very Happy

196Week 1 - Page 8 Empty Re: Week 1 Uto 12 Sep 2017, 19:35

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Eh,bas sam se skenjao zbog poraza Chargersa. Taman sam pomislio,novi trener, demoni proslosti,umetnost choke-ovanja utakmica u 4 th quarteru su nesto sto se nece ponoviti.

Kakav comeback Chargersa,prebio bi sve specijalce Chargersa koji su dozvolili onakvu penetraciju kod block FG.

I onda neko kaze da uzimanje time-outa pre suta kickera je glupost.

Samo glavu gore Chargersi,Bosa i Ingram deluju fenomenalno.

197Week 1 - Page 8 Empty Re: Week 1 Sre 13 Sep 2017, 16:20

Zver

Zver
VIP
VIP

Romo je bio briljantan na svom komentatorskom debiju.

S druge strane kažu da je Reksov debi bio težak debakl.

...Sa Vajominškog Univerziteta

198Week 1 - Page 8 Empty Re: Week 1 Sre 13 Sep 2017, 17:08

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Dobar je ali mora jos pasulja da jede da bi bio bolji od Zuleta sa Sport Kluba.

2017 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION - NEW JERSEY SOPRANOS

"Fuck them West Coast niggas. 'Cuz in B-more, we aim to hit a nigga, ya heard"

199Week 1 - Page 8 Empty Re: Week 1 Sre 13 Sep 2017, 20:28

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Pogledajte mec ako niste,Romo je nevjerovatan.Za jedan mec se moze naucit vise nego za citavu sezonu.Jos jedan pokazatelj sta sve treba covjek da ima da bi bio dobar QB.

George Orwell

200Week 1 - Page 8 Empty Re: Week 1 Sre 13 Sep 2017, 20:32

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

spojluje  Very Happy ,
ne treba mu dati igru prestola da prenosi bitanga

Week 1 - Page 8 Potpis

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 8 od 8]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8