Mozda u nekom idealnom scenariju KC na Arrowheadu u finalu, sa izvucenim maksimumom
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ko osvaja Super Bowl 51?
Mene ovo malo podsjeća na SB 2009. godine. QB legenda sa timom koji je konstantno u vrhu protiv NFC South tima za ubitačnim napadom i vrhunskim QB i ofanzivnim mastermajndom. Samo što je taj SB dobio NFC tim genijalnošću Pejtona i naravno ovimdr.dule ::negde sam citao da je ovaj SB poredjenje meca NE NYG. 2007.
napad koji kida i sabija protiv dobrog napada sa dobrom odbranom. hoce li ishod biti isti?
To bi 80% ljudi uradilo. Znajući Bilija, uradiće nešto suprotno a radiće.Cenci ::kb8 ::Požalit će kad se rodio a kamoli ovu želju ako ostane mano a mano s Juliom...
Pa nije Julio siso vesla ko onaj midget iz Pitta...
Nema šanse da Bili pusti samog Butlera na Julia. Ide Mek u dupliranje cijeli meč. Zna BB ako izolira Julia da je napad Falcnosa slabiji za 50,60%!
Wild Raven ::Mada ima smisla da mi Giantsi navijamo za Patse u velikoj utakmici. Još uvek smo mi jedini koji smo ih dobijali u SB.
(U stvari nismo, dobio ih je i Čikago nekad davno, ali don't let the facts spoil the good narrative )
Dace bog i Atlanta (samo iskreno ne znam kako)!Niger iz huda ::Wild Raven ::Mada ima smisla da mi Giantsi navijamo za Patse u velikoj utakmici. Još uvek smo mi jedini koji smo ih dobijali u SB.
(U stvari nismo, dobio ih je i Čikago nekad davno, ali don't let the facts spoil the good narrative )
Chicago i GB
Meni je ovaj meč egal. Imaju realne šanse ako napad bude na nivou a odbrana kapitulira iz par turnovera.KPGS ::Dace bog i Atlanta (samo iskreno ne znam kako)!Niger iz huda ::Wild Raven ::Mada ima smisla da mi Giantsi navijamo za Patse u velikoj utakmici. Još uvek smo mi jedini koji smo ih dobijali u SB.
Chicago i GB
Vlado997 ::Meni je ovaj meč egal. Imaju realne šanse ako napad bude na nivou a odbrana kapitulira iz par turnovera.KPGS ::Dace bog i Atlanta (samo iskreno ne znam kako)!Niger iz huda ::Wild Raven ::Mada ima smisla da mi Giantsi navijamo za Patse u velikoj utakmici. Još uvek smo mi jedini koji smo ih dobijali u SB.
Chicago i GB
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu