Ozivela Celicna zavesa stavlja tacku
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Naravno. Tradicija je svake godine postavljati sve do SuperbowlaNiger iz huda ::Vlado997 ::take a seat, fam
Nadam se da ces uskoro da postavis za Dzajantse, Pitzburg i Sijetl.
Ja nikad nisam našao yt streeam na nflstreams dok za nbastream je lakše naći yt stream jer ih ima mnogoPit Bull ::Vlado997 ::Na redditu možeš naći 1080p acestream, tačnije na r/nflstreams. U regularnom dijelu to nisi mogao naći za svaku utakmicu ali su ovo ipak playoff utakmice i ne igraju se paralelno.Pit Bull ::@Steelers
Ziv bio, ako ti nije mrsko naleti pre drugog meca pa okaci YT link, ovaj je posluzio citavu utakmicu.
Lako je meni naci Ace, samo ga moj laptop slabo podrzava u zadnje vreme, jedino YT streamovi sljakaju bez problema. A na redditu kad sam god trazio, nikako nisam uspevao naci YT.
Ni Penn nije igrao za Raiderse, veliki blow. On je npr. dozvolio samo jedan sack u čitavoj sezoni ali se taj po Carra ispostavio koban.zokiruma ::Cook nema mud* da igra muski, Carr je za njega Hulk i Betman zajedno. Voleo bi da NYG dobiju veceras mada necu biti razocaran ni da GB pobije, voleo bi da PIT pobedi veceras makar da bude zanimljiviji sledeci vikend, kontam da NE-MIA ce biti smejurija i KC-HOU, mnogo bolje zvuci NE-HOU i KC-PIT
Odell Beckham's pregame cleats. The mice eat the cheese, the mice eat the cheese ... pic.twitter.com/0xbIP4OH6R
— Jordan Raanan (@JordanRaanan) 08. јануар 2017.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu