SEA-DET, mislim da Sijetl nije ona ekipa od ranijih godina, plus Earl Thomas je jako veliki gubitak ekipi. Mi ih pregazili, zatim ih Cardsi dobili u gostima i mučili su se sa SF. Može to Detroit dobiti, ali i oni su u padu forme. Tri poraza zaredom... Ne znam, biće zajebano...
GB-NYG, ona ekipa protiv Tenesija, Washingtona, Indi itd... Ne vidim je. Možda samo u trenucima i to dok branimo pas igru. Rodgers od onda (4-6) je popizdeo i bacio tolike TD i nijedan INT da to čovek ne može da poveruje. Nosi ekipu. Imamo sad zavidnu hemiju u ekipi. NYG deluje kao kompletniji tim, ali mislim da ih dobijamo.
PIT-MIA, Stilersi već par godina imaju velikih problema sa "dobijenim" utakmicama. I to im je ozbiljan problem, ali mislim da će ovde biti problem samo prva četvrtina. Izgubili su glatko regular season tekmu od ovih protivnika i verujem da neće biti u njihovim glavama unapred upisane pobede i da će rešiti u svoju korist.
HOU-OAK, Hjuston dobar D, loš QB, OAK donekle izbalansirana ekipa i mlada, željna dokazivanja. Misli da će ovo biti jako zanimljiva tekma za gledanje nasuprot što mnogi misle da će biti užas. Usudio bi se da na kraju dajem malu prednost Raidersima za prolaz.