Ne bude li OBJ pretvorio dva 5y hvatanja u 50y gain, ne vidim kako NYG moze pobediti
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
Na drugom pogodio IND, TEN vise od 23.5 poena, TB, PHI, ATL, ARI, GB, Shehawks , KC i pao na glupi WAS i rodju QB!Peyton Manning ::Poslednje kolo je nemoguce za kladzu. Cudo da si jedan par pao. Ja sam pao skoro sve.
Svaka cast.KPGS ::Na drugom pogodio IND, TEN vise od 23.5 poena, TB, PHI, ATL, ARI, GB, Shehawks , KC i pao na glupi WAS i rodju QB!Peyton Manning ::Poslednje kolo je nemoguce za kladzu. Cudo da si jedan par pao. Ja sam pao skoro sve.
E tako mi i treba kad igram protiv svog tima kontajuci da cemo igrati opusteno, a ne posrati se rivalu u sesiric!
Peyton Manning ::Meniskus povredio, ACL netaknut, izvukao se, bice spreman za kamp.Ol' Dirty Bastard ::au ovo sa Johnsonom je bas lose izgledalo, nadam se da nije nesto ozbiljno...
Miki HOF ::Highlight 2017 je da Buttfumble Hotdog ima realnu sansu da osvoji SB!
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu