Kladjenje, nema tu nikakvog contenta osim zarade
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Mos Def likes this post
Mos Def likes this post
Peyton Manning likes this post
Niger iz huda likes this post
I ja više nikad kod njih. Igrao sam online, tj preko računa na netu. I dobitan tiket mi menjali kvote (uslikao kvote čim sam uplatio) i posle par dana kad je tiket izašao, ja vidim na računu online 20000 manje, majstori u međuvremenu spušatli kvote na odigranom tiketu. Jebo sam im mater u pičku! Pokupio pare što sam imao i nikada više kod njih, govna neviđena!Zver ::Ma regularno uplatio dva singla. Kelce daje 1+ TD, i Kelce daje 2+ TD, Bila neka tekma protiv Steelersa. Prošle obe stvari još početkom druge četvrtine. Kvota bila 7 za 1+ TD i 40 za 2+ TD...realno oni se jesu zajebali u kvotama i to teško, ali to ne sme da pije vodu nakon što dođe na tiket. Imaju pravo da provere svaku uplatu, da odbiju svaku uplatu, ali jednom kad su izdali tiket ne može da bude pu pike ne važi...U bilo kojoj drugoj kladionici ja bi bio regularno isplaćen po tim kvotama a oni bi kvoteru jebali mater ili šta bi mu već radili.
Ovde ja došao da podignem pare i umesto nekih 12 ili 13 hiljada daju mi 1500. Ja digao frku, dreku, svađao se s njima tri dana, pretio...oni kažu greška u kvoti, imamo pravo ovo da uradimo, ti ako hoćeš tuži. Mislim svima je jasno da se ne isplati ići na sud za 100 evra. Elem, epilog je bio da sam se zarekao da me samo mrtvog mogu uneti u Meridian, da ja tamo više neću ući pa taman da hostese puše tuki igračima za džabe
Tu sam ja najmanji problem. Drugar sve to isto, na moj savet, igrao za jače pare. Njega su, zeznuli za par hiljada evra. On kod advokata, i advokat mu kaže da je Zakon o igrama na sreću takav da im maltene sve dozvoljava, ali da na sudu sigurno dobijaju ( drugar dobija ako ih tuži ) jer se bukvalno kosi sa nekim elementarnim odredbama Zakona o obligacionim odnosima. Drugar kaže "pa ajmo onda da ih tužimo. Koliki ćeš procenat da uzmeš", "a ne, ne radim ja tako, ja imam svoj cenovnik, tužba toliko, ročište toliko, pa ti vidi da li ti se isplati" I drugar digao ruke na kraju.
Zver likes this post
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu