NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Fantasy blablaonica

+25
Miki HOF
Hector
dr.dule
Pit Bull
Bizon
Danijel Lg
Mean_Machine
kb8
tonykzr
SymphonyX
KPGS
Cenci D
Steelers
Parangal
Zver
Niger iz huda
penban
robertomaric
Freak
Raising Arizona
Mos Def
TMH34
Sirko
Peyton Manning
Vlado997
29 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 10 od 22]

226Fantasy blablaonica - Page 10 Empty Re: Fantasy blablaonica Sre 20 Dec 2017, 09:23

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Dodaj Gillislee-a iz NE.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

227Fantasy blablaonica - Page 10 Empty Re: Fantasy blablaonica Sre 20 Dec 2017, 09:58

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

WW prazan a meni treba zamena za najboljeg igraca, AB

http://nfl.com/

228Fantasy blablaonica - Page 10 Empty Re: Fantasy blablaonica Sre 20 Dec 2017, 10:25

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Zapravo kad bolje razmislim, Luis mora da bude starter. Prava dilema je Gor ili Linc. Bio bi Linc sigurno starter, ali ima los match-up(Filadelfija).

229Fantasy blablaonica - Page 10 Empty Re: Fantasy blablaonica Sre 20 Dec 2017, 10:31

Zver

Zver
VIP
VIP

dočim Gor ima mečap iz snova. Porozna i loša odbrana Baltimora. Very Happy

...Sa Vajominškog Univerziteta

230Fantasy blablaonica - Page 10 Empty Re: Fantasy blablaonica Sre 20 Dec 2017, 10:34

Zver

Zver
VIP
VIP

Peyton Manning ::WW prazan a meni treba zamena za najboljeg igraca, AB

Da bi postojala teoretska mogućnost da ti pomognem morao bi da mi printskrinuješ FA listu. Ovako napamet ne mogu Very Happy

Naravno, ako u tvojoj ligi postoji flex slot gledaj da organizuješ tako da ti fali da popuniš flex mesto a ne WR mesto jer ćeš imati sigurno bolji izbor.

231Fantasy blablaonica - Page 10 Empty Re: Fantasy blablaonica Sre 20 Dec 2017, 13:24

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Nema flexa. Sa WW sam pokupio Locketa, Humpriesa iz TB i vec imam Ginna..oni konkurisu za to jedno mesto...

232Fantasy blablaonica - Page 10 Empty Re: Fantasy blablaonica Sre 20 Dec 2017, 14:11

Freak

Freak
VIP
VIP

Super sleeper moze biti Eli Rogers upravo iz Steelersa ili da probaš sa veteranima Kendallom Wrightom ili Deckerom... te dve tekme mogu lako da odu u shootout

2016 NFLFS SUPERLEAGUE FANTASY FOOTBALL CHAMPION
2015 NFLFS SUPERLEAGUE FANTASY FOOTBALL CHAMPION
2015 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION
2013 NFLFS SUPERLEAGUE FANTASY FOOTBALL CHAMPION
2012 NFLFS YAHOO FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION
2011 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION
2010 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION
2009 NFLFS YAHOO FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION
2008 NFLFS YAHOO FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION

233Fantasy blablaonica - Page 10 Empty Re: Fantasy blablaonica Sre 20 Dec 2017, 18:30

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

I ja razmisljam o Eli Rogersu

234Fantasy blablaonica - Page 10 Empty Re: Fantasy blablaonica Sre 20 Dec 2017, 18:40

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

pretpostavljam da ce se koristiti martavis brajant kao wr1 na jaceg kornera, smit suster wr2. rodzers je slot.
teksansi su dozvolili 4. najvise poena risiverima ove sezone

Fantasy blablaonica - Page 10 Potpis

235Fantasy blablaonica - Page 10 Empty Re: Fantasy blablaonica Čet 21 Dec 2017, 07:07

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Wild Raven ::dočim Gor ima mečap iz snova. Porozna i loša odbrana Baltimora. Very Happy

Dopustaju vise jardi, ne znam koga cu na kraju da izaberem. Blizi sam tome da se nadam da ce Linc da bude na nivou prethodnih par nedelja. Imam fore jos dva dana. Mozda budem hrabar i stavim neko RB iz Arizone. Razz

236Fantasy blablaonica - Page 10 Empty Re: Fantasy blablaonica Čet 21 Dec 2017, 08:21

Zver

Zver
VIP
VIP

Kervin Vilijams verovatno neće igrati, a ne znam da li na lagerul uopšte imaju još nekog RB.

237Fantasy blablaonica - Page 10 Empty Re: Fantasy blablaonica Čet 21 Dec 2017, 08:45

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Imaju sada trojicu, Eliijhaa Penny ce da bude startni RB.

238Fantasy blablaonica - Page 10 Empty Re: Fantasy blablaonica Čet 21 Dec 2017, 09:05

Zver

Zver
VIP
VIP

Budući HOF bez ikakve sumnje Very Happy

239Fantasy blablaonica - Page 10 Empty Re: Fantasy blablaonica Sub 23 Dec 2017, 23:56

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Ovo za Gora je brainfart. Vec 11, 6 poena na poluvremenu.

240Fantasy blablaonica - Page 10 Empty Re: Fantasy blablaonica Pon 25 Dec 2017, 07:17

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Hopkins protiv Sustera i +4 za mene. Kako me je oslabila povreda Brauna, tako sam u isto vreme pojacao rivala u finalu.

Malo sam se prepao sto je pisalo za Linca DNP, pa sam stavio Kervina Vilijamsa. Mada opet da se u subotu uvece nisam izgubio sa vremenom, mozda bih ubacio Gora i prednost bi bila +14.

Ovako ocekujem da ce Hopkins da razvali ili da ce da podbaci. Very Happy

241Fantasy blablaonica - Page 10 Empty Re: Fantasy blablaonica Uto 26 Dec 2017, 04:30

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Hopkins bratina, sta je uhvatio. Svaka cast Svaka cast Svaka cast

Uprkos tome sto sam bencovao Linca(uplasio sam se da nece da igra) i Gora, uspeo sam da ostvarim tesnu pobedu. RB mi doneli 65+ poena od 125, Lewis i Gurley.

242Fantasy blablaonica - Page 10 Empty Re: Fantasy blablaonica Uto 26 Dec 2017, 09:08

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Zasto si mislio da Lynch nece igrati? DNP mu stoji uvek, jer ima rest day nekad i dva, al zdrav je skroz

243Fantasy blablaonica - Page 10 Empty Re: Fantasy blablaonica Uto 26 Dec 2017, 15:18

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Nisam znao sta se desava sa njim i kopao sam ne bi li dosao do nekih informacije(zakljucio mozda neki privatni problemi), pa sam startovao Vilijamsa iz Arizone kako bih imao sigurne poene iako sam ocekivao malo vise od njega.  Na kraju Linc imao 0,7 vise poena od njega. Napad panike, toga i ne bi bilo da Ouklend nije igrao u ponedeljak.

Mada nakon mog posta u pola 5, Linc je imao fambl tako da nisam lose prosao sto sam ga bencovao. Mislim da sam u subotu uvece video DNP prvi put posto nisam ulazio par dana, hteo da ubacim Gora i zakasnio sam. Ovaj put me ta zakasnela izmena nije kostala reza.

244Fantasy blablaonica - Page 10 Empty Re: Fantasy blablaonica Pet 29 Dec 2017, 14:08

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Gurley se zahvalio fantasy igracima sto su donirali pare za njegov charity

245Fantasy blablaonica - Page 10 Empty Re: Fantasy blablaonica Čet 24 Maj 2018, 09:05

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Fantasy blablaonica - Page 10 33356778_10156580305674171_8491614041746178048_n

246Fantasy blablaonica - Page 10 Empty Re: Fantasy blablaonica Čet 24 Maj 2018, 09:11

Zver

Zver
VIP
VIP

Meni je Hopkins a priori prvi pik ukoliko je slobodan bez obzira gde sam na listi, u svim ligama. Ne zanima me šta kaže Fabiano. Very Happy

247Fantasy blablaonica - Page 10 Empty Re: Fantasy blablaonica Čet 24 Maj 2018, 09:12

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Ne bih imao nista protiv da ponovim proslu godinu i imam AB i Hopkinsa Very Happy

248Fantasy blablaonica - Page 10 Empty Re: Fantasy blablaonica Čet 24 Maj 2018, 09:15

Zver

Zver
VIP
VIP

Prošle godine je Hopkins bio potcenjen zbog QB situacije. Ove godine nema šanse da uhvatiš obojicu, osim ako u pitanju nije liga od maksimalno 8, a i tu ćeš teško zbog snake sistema. Da bi uzeo AB treba da biraš TOP 3 u prvoj što znači da si onda bottom 3 u drugoj rundi, a do tada će ti Hopkins mahati zbogom iz nečijeg drugog rostera

249Fantasy blablaonica - Page 10 Empty Re: Fantasy blablaonica Čet 24 Maj 2018, 09:22

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Jasno mi je da je to neizvodljivo, obojica odlaze u prvoj rundi...

250Fantasy blablaonica - Page 10 Empty Re: Fantasy blablaonica Čet 24 Maj 2018, 13:43

Cenci D

Cenci D
Hall of Fame
Hall of Fame

S obzirom tko je bio Hopkinsu qb kad se povrijedio Watson,lovio je nemoguće lopte!

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 10 od 22]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu