NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Fantasy blablaonica

+25
Miki HOF
Hector
dr.dule
Pit Bull
Bizon
Danijel Lg
Mean_Machine
kb8
tonykzr
SymphonyX
KPGS
Cenci D
Steelers
Parangal
Zver
Niger iz huda
penban
robertomaric
Freak
Raising Arizona
Mos Def
TMH34
Sirko
Peyton Manning
Vlado997
29 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 9 od 22]

201Fantasy blablaonica - Page 9 Empty Re: Fantasy blablaonica Sre 13 Dec 2017, 16:46

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Cam je sigurniji pick, ali upside ARoda me vuce ka njemu

http://nfl.com/

202Fantasy blablaonica - Page 9 Empty Re: Fantasy blablaonica Sre 13 Dec 2017, 17:09

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Wentz pao, dilema koga pokupiti je velika, sta misle uvazeni strucnjaci sa foruma:

Fantasy blablaonica - Page 9 1z7_ACZm_YQ6m_Dth_Sf_ZJ6_Me_A

Alex Smith, Carr i Winston mi prednjace ali mozda cak i Mariota moze jer igra protiv 49ersa, mozda i Foles cak Very Happy Dilema velika...

2017 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION - NEW JERSEY SOPRANOS

"Fuck them West Coast niggas. 'Cuz in B-more, we aim to hit a nigga, ya heard"

203Fantasy blablaonica - Page 9 Empty Re: Fantasy blablaonica Sre 13 Dec 2017, 17:11

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Bortles ili Foles

204Fantasy blablaonica - Page 9 Empty Re: Fantasy blablaonica Sre 13 Dec 2017, 17:23

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Nekako Bortlesa ne mogu pa da igra protiv NS Dukes, Foles mozda samo mi je on najveca nepoznanica. Mariota mi ima najbolji matchup realno ali je ocajan. Imam jos dan, dva da dobro promislim Very Happy

205Fantasy blablaonica - Page 9 Empty Re: Fantasy blablaonica Sre 13 Dec 2017, 17:24

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Rizik je startovat A-Roda protiv dobrog pass rusha,sam on je potvrdio da nije 100% zdrav.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

206Fantasy blablaonica - Page 9 Empty Re: Fantasy blablaonica Sre 13 Dec 2017, 17:30

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

SymphonyX ::Rizik je startovat A-Roda protiv dobrog pass rusha,sam on je potvrdio da nije 100% zdrav.
Gde to?

207Fantasy blablaonica - Page 9 Empty Re: Fantasy blablaonica Pet 15 Dec 2017, 16:32

Mean_Machine

Mean_Machine
NFL Star
NFL Star

Kome je Brok šok bio starter ove nedelje Very Happy Very Happy
A taman sam ga mogao umesto Wentza Povredjen

Poslednji izmenio Mean_Machine dana Pet 15 Dec 2017, 16:45, izmenjeno ukupno 1 puta

208Fantasy blablaonica - Page 9 Empty Re: Fantasy blablaonica Pet 15 Dec 2017, 16:43

Mean_Machine

Mean_Machine
NFL Star
NFL Star

Pošto smo u istoj situaciji OLB (osim što ja ne mogu Carra) troumim se između Smitha, Winstona i Bortlsa.

Bortls se čini da ima lep mečap, ali mislim da je to ipak samo privid. Na toj tekmi će biti jako malo poena. Texansi neće moći ništa da urade pošteno protiv odbrane Jagsa, tako da ovima neće biti frka da postižu poene i mislim da će igrati konzervativno pre svega na Forneta.

Winstonu nekako ne verujem s obzirom na povrede i OL, a i odbranu Atlante ne bih podcenjivao.

Smith je moja opcija, iako i on može biti fail, nekako očekujem tu dobro raspucavanje...

Carr isto može biti jako dobra opcija, ali s obzirom kako su igrali prošle nedelje protiv KC teško ga je startovati. On je klasičan hit or miss ove nedelje.

JBG kada nismo baba vange pa da lepo uzmemo Broka i da smo mirni.

209Fantasy blablaonica - Page 9 Empty Re: Fantasy blablaonica Pet 15 Dec 2017, 17:04

Zver

Zver
VIP
VIP

Imam ja jedno SF gde se dvoumim između Mariote i ....pazi sad FOLES-a Very Happy

...Sa Vajominškog Univerziteta

210Fantasy blablaonica - Page 9 Empty Re: Fantasy blablaonica Pet 15 Dec 2017, 17:06

Mean_Machine

Mean_Machine
NFL Star
NFL Star

Treba imati muda i staviti QB koji nije pošteno igrao par godina. Ja sam rizikovao odmah sa Gordonom i lepo sam prošao, ali jedno je Gordon i WR a drugo startni QB i Foles

211Fantasy blablaonica - Page 9 Empty Re: Fantasy blablaonica Pet 15 Dec 2017, 17:11

Zver

Zver
VIP
VIP

Pa u tom SF sam težak autsajder po projekcijama, tako da naginjem Foles-u jer je njegov plafon mnogo veći. Mariota će mi isporučiti tu negde oko projekcija a to mi je malo. S druge strane Foles, iako su mu inicijalno projekcije niže od Mariotinih može vrlo lako isporučiti 3-4 TD i oko trista jardi protiv onog jada i bede u plavim uniformama.
Videću još, protivnik ima neke igrače u subotu uveče, ako baš budem morao juriti igraće Foles, ako podbace njegovi u subotu veče pa bude utesno po projekcijama, onda će verovatno Mariota.

212Fantasy blablaonica - Page 9 Empty Re: Fantasy blablaonica Pet 15 Dec 2017, 17:18

Mean_Machine

Mean_Machine
NFL Star
NFL Star

Imaš li ti neku treću opciju, jer ne bih ja ni Mariotu startovao, čak bih možda pre Folsa Very Happy

213Fantasy blablaonica - Page 9 Empty Re: Fantasy blablaonica Pet 15 Dec 2017, 17:23

Zver

Zver
VIP
VIP

Jok...Na FA što ima uglavnom je buranija tipa, Bortles, Dalton protiv Minesote, Mening, Trubiski, Katler, Kizer, Flako. Liga od 14 ekipa a dosta dobrih QB je palo tokom sezone.

214Fantasy blablaonica - Page 9 Empty Re: Fantasy blablaonica Pet 15 Dec 2017, 17:36

Mean_Machine

Mean_Machine
NFL Star
NFL Star

Smoking Jay je lepo odigrao protiv partriota, ali posle prošlonedeljne tekme u Bafalu mislim da će svako prvo da prouči meteorologiju pre nego što startuje nekoga iz timova koji igraju tamo.

215Fantasy blablaonica - Page 9 Empty Re: Fantasy blablaonica Pet 15 Dec 2017, 18:04

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Ja sam se isto opredelio za Smitha iako kao sto kazes moze biti fail ali realno sto vise razmisljam to mi se teze odluciti tako da picim sa njim Very Happy A i taman tu subotnju utakmicu planiram da gledam pa cu imati i za koga da navijam Very Happy

216Fantasy blablaonica - Page 9 Empty Re: Fantasy blablaonica Sub 16 Dec 2017, 21:44

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

Ol' Dirty Bastard ::Nekako Bortlesa ne mogu pa da igra protiv NS Dukes, Foles mozda samo mi je on najveca nepoznanica. Mariota mi ima najbolji matchup realno ali je ocajan. Imam jos dan, dva da dobro promislim Very Happy
Izvini a šta to fali Bortlesu? Sve utakmice u poslednje vrijeme su mu solidne a sem one protiv Brownsa u prejebenoj zimi, a teško je od bilo kojeg QB-a očekivati mnogo u takvim utakmicama. A i preostali raspored mu nije težak.

217Fantasy blablaonica - Page 9 Empty Re: Fantasy blablaonica Sub 16 Dec 2017, 22:36

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Ne fali mu nista samo nemam poverenje u njega i to je to, plus to sto imaju lagan raspored me jos vise i odvlaci znajuci kako Jagsi igraju s obzirom da imaju dobru run igru konstano trce. Nemam poverenje u njega, ti ako imas tvoj je Very Happy

218Fantasy blablaonica - Page 9 Empty Re: Fantasy blablaonica Ned 17 Dec 2017, 14:02

Mean_Machine

Mean_Machine
NFL Star
NFL Star

219Fantasy blablaonica - Page 9 Empty Re: Fantasy blablaonica Ned 17 Dec 2017, 17:59

Mean_Machine

Mean_Machine
NFL Star
NFL Star

A. Jeffery, J. Williams, J.Gordon. Jednog moram izbaciti, koga?

220Fantasy blablaonica - Page 9 Empty Re: Fantasy blablaonica Ned 17 Dec 2017, 18:13

penban

penban
Moderator
Moderator

Ovog u sredini

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

221Fantasy blablaonica - Page 9 Empty Re: Fantasy blablaonica Uto 19 Dec 2017, 11:37

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Jedno finale, ispao iz jedne lige, dok u trecoj ispao u polufinalu.

Tu gde igram finale sam ostao bez Brauna. Bedak...

222Fantasy blablaonica - Page 9 Empty Re: Fantasy blablaonica Uto 19 Dec 2017, 11:39

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Ja eo u dvije ispo u polufinalu, u trećoj igram finale a u četvrtoj ufatio čvrsti fenjer...

Suma sumarum, nije loše, zadovoljan sam kako ispade sve na kraju...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

223Fantasy blablaonica - Page 9 Empty Re: Fantasy blablaonica Uto 19 Dec 2017, 14:27

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Ja sam ove godine u 3 finala,Liga 3,keeper i yahoo liga.
Sta god da bude,dobra godina.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

224Fantasy blablaonica - Page 9 Empty Re: Fantasy blablaonica Uto 19 Dec 2017, 20:33

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

Jest vala. Ja sam u keeperu popušio od tebe u polufinalu a u trici igram za titulu najboljeg luzera.

225Fantasy blablaonica - Page 9 Empty Re: Fantasy blablaonica Sre 20 Dec 2017, 08:40

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Neki moj rezon je da izmedju Gora, Luisa i 3rd string RB Arizone izaberem Luisa.

Vuds ulece umesto Brauna, pa sta bude bice. Very Happy Nadam se da ce da bude prva Gofova meta sad protiv Tenesija.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 9 od 22]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu