Ujedi crne mambe su bili fatalni za texans.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Nesalomvi ::Hjuston podbacio.
Treba proveriti lopte za svaki slucaj.
dr.dule ::Nesalomvi ::Hjuston podbacio.
Treba proveriti lopte za svaki slucaj.
ne lupetaj lebati. ljudi su celu noc trcali i nosilii a i otimali lopte hjustonu.
po netu se pise da je svj dal je Brady i Manzieldr.dule ::nemoj zezati. sada ce ispasti da je Brejdi , Geno Geno Smith rang.
dr.dule ::on i nema brojke kao pomenuti ali ima nesto sto oni nemaju . pobednicki mentalitet.
po netu ce svasta da se procita . uglavnom zlonamerni i ljubomorni likovi. Brejdi je HOF. bice ispred sve trojce dok ga oni ne stignu po broju prstenja.
Wild Raven ::Protiv ovih je glogov kolac jedino rešenje.
sigurno je HOF, samo ja mislim da ne bi bio HOF da je igrao u nekom drugom timudr.dule ::on i nema brojke kao pomenuti ali ima nesto sto oni nemaju . pobednicki mentalitet.
po netu ce svasta da se procita . uglavnom zlonamerni i ljubomorni likovi. Brejdi je HOF. bice ispred sve trojce dok ga oni ne stignu po broju prstenja.
Nesalomvi ::dr.dule ::on i nema brojke kao pomenuti ali ima nesto sto oni nemaju . pobednicki mentalitet.
i pumpanju lopti.
sto si mi nervozanpenban ::Toma je očajan QB i plod sistema. Čovek realno nema veze sa sportom, ali zato ima BB pored sebe... ma dajte ljudi
Da li je QB vrhunski ako forsira loptu ili ako baca bombe? Toma je majstor za jednu stvar, a to je da skenira protivničku odbranu i iskoristi sve njene mane. Sada, da li je to pas od 3, 5 ili 50y manje je bitno. Gleda se ono što NE QB rade ova tri kola, ili način na koji Patsi igraju ove dve sezone, a niko ne spominje šta je bilo kada je tu bio Mos npr.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu