Damire ti bas puno vremena imas za forum u sred radnog dana
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Miki HOF ::Fun fact
Brko ima skor 8-1 protiv Tampe...
Stvarno ne razumijem toliki hype oko Zeke. Da je maestralan jeste ali ovo što si ti rekao je potpuno ludo. Brady i Montana se mogu porediti, pa tek onda idu Payton, Brees i Marino. A trenutno mi je teško Rodgersa staviti u grupu ove trojice. A samo bi da napomenem da je Brady taj koji je razbio mitsku odbranu zvanu LoB. A sjećate li se koliko se o njima pričalo? Voljeli mi to ili ne to je činjenica.Peyton Manning ::sigurno je HOF, samo ja mislim da ne bi bio HOF da je igrao u nekom drugom timudr.dule ::on i nema brojke kao pomenuti ali ima nesto sto oni nemaju . pobednicki mentalitet.
po netu ce svasta da se procita . uglavnom zlonamerni i ljubomorni likovi. Brejdi je HOF. bice ispred sve trojce dok ga oni ne stignu po broju prstenja.
naravno sve je sto teorija, on je HOF i tjt
ugl uzeo bih AR over Brady u svakom momentu
Po cemu je ludo, ajde objasni mi, osim sto si ti, NFL network analiticar to rekao?Vlado997 ::Stvarno ne razumijem toliki hype oko Zeke. Da je maestralan jeste ali ovo što si ti rekao je potpuno ludo. Brady i Montana se mogu porediti, pa tek onda idu Payton, Brees i Marino. A trenutno mi je teško Rodgersa staviti u grupu ove trojice. A samo bi da napomenem da je Brady taj koji je razbio mitsku odbranu zvanu LoB. A sjećate li se koliko se o njima pričalo? Voljeli mi to ili ne to je činjenica.Peyton Manning ::sigurno je HOF, samo ja mislim da ne bi bio HOF da je igrao u nekom drugom timudr.dule ::on i nema brojke kao pomenuti ali ima nesto sto oni nemaju . pobednicki mentalitet.
po netu ce svasta da se procita . uglavnom zlonamerni i ljubomorni likovi. Brejdi je HOF. bice ispred sve trojce dok ga oni ne stignu po broju prstenja.
Peyton Manning ::Po cemu je ludo, ajde objasni mi, osim sto si ti, NFL network analiticar to rekao?Vlado997 ::Stvarno ne razumijem toliki hype oko Zeke. Da je maestralan jeste ali ovo što si ti rekao je potpuno ludo. Brady i Montana se mogu porediti, pa tek onda idu Payton, Brees i Marino. A trenutno mi je teško Rodgersa staviti u grupu ove trojice. A samo bi da napomenem da je Brady taj koji je razbio mitsku odbranu zvanu LoB. A sjećate li se koliko se o njima pričalo? Voljeli mi to ili ne to je činjenica.Peyton Manning ::sigurno je HOF, samo ja mislim da ne bi bio HOF da je igrao u nekom drugom timudr.dule ::on i nema brojke kao pomenuti ali ima nesto sto oni nemaju . pobednicki mentalitet.
AR je bolji igrac od Brady i to bi se najbolje videlo kad bi obojici promenio tim
kb8 ::Daj Bradya u neki drugi sistem pa da vidiš Sancheza u najboljem svjetlu...
Watkins na FB:Peyton Manning ::"Odds not looking good" for Sammy Watkins (Buffalo Bills) to play Sunday.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu