Znaci, samo nas cetvoro veruje u slavlje Bronkosa
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Pit Bull ::Znaci, samo nas cetvoro veruje u slavlje Bronkosa
Miki HOF ::prvi put u istoriji da prvi pik nema dioptriju, a drugi ima +1.5 cilindar 115- a igraju Super bowl
Samo zbog coldplaya cu ostati budan a onda gasim.Ceremonies
Halftime show Coldplay featuring Beyoncé and Bruno Mars
Ne voliš Gronka ili te nisam razumio? Gronk se meni čini čini kao cool, zabavan tip, mogu da se kladim da nema puno hejtera među fanovima.Peyton Manning ::kako ti znas da nista nije rekao? on to govori sudijama konstantno i kuka i zali se, a posle na konferenciji nista
slazem se, NFL defanzivci nisu prozivali Peytona nego Brady
bas citam po twiteru sta kazu igraci drugih timova, svima drago sto je Brady izgubio od Peytona
najdovratnije fransiza zbog HC i Qb..nekad su mi bili ok i pored njih dvojice, bilo gomila gotivnih igraca...al sad jos i Gronk, fali jos par iz drugih timova tipa Normana pa da budu all star odvratnosti
Samo si sebi odgovorio na pitanje. Najlakše je izgubiti dobijeno.Luke Komarowsky ::Prosto ne vidim kako možemo da izgubimo ovo finale. Imamo 3-4 hvatačke opcije, minimum 3 trkačke opcije tako da mislim da njihova odbrana neće biti dominantna kao protiv Patriota koji su u napadu imali samo Gronkovskog i Vajta, trčanje nisu ni koristili. A što se tiče njihovog napada, ne vidim ko bi tu mogao da nam napravi problem, jer Mening ne može sam da nas pobedi a ni on ne igra na svom starom nivou.
Pa nije ni odbrana Panthersa toliko superiorna. Norman je jedini razlog zašto ih Luke McCown nije pobjedio. A da ne pričam o Iliji ili Brisu. Njihova odbrana se mora dobro raširiti kako bi se dobila. A za to treba QB koji zna to da radi. Nije da Pejton nije u stanju to da uradi. Po meni je veći problem za Denver kako će oni trčati protiv Panthersa.IPA ::Ja da sam Peyton poslao bi Osvajlera. Ne bi rizikovao stare kosti da ih lomi odbrana Karoline.
Ako Denver misli zaustaviti napad Panthersa moraju totalno skenjati Newtona. A imaju pass rush za to. Newtonu je najslabija karika pocket awareness. A imaju i kornere da imaju man2man.dr.dule ::Mobilnost igraca Karoline je cudesna.
Mogu odmah reci da Denver nikad ne bi prosao Pit da su bili tu Viliams i Braun.
Ne bi ni NE prosli da ovim mucinicima nije praktik tim bio OL.
Denver ne moze zonom braniti mobilnost Karoline.
Denver mora promeniti OC. Ne znam sto su i menjali coveka. Ovo sto sad imaju od napada je zalost.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu