zasto nisu trebali da igraju PO?
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 10 ... 18
dr.dule ::Da je pravde. Pit bi bio u SBlu.
Peyton Manning ::zasto nisu trebali da igraju PO?
pa nije im Brady Qb za koga svaki drugi defanzivac kaze da je najveci Crybaby koji postojidr.dule ::Peyton Manning ::zasto nisu trebali da igraju PO?
Zato sto su kurton od tima. 75% sezone su igrali protiv timova koji su osakaceni. 75% pobeda nisu trebali da dobiju. Imaju najvecu prevaru od HC u istoriji i najvecu pizdu od qb u istoriji. Dzubre od tima.
to je vise deo Duletove i moje tradicije kroz ove godinezokiruma ::Puca mi ko je veci Crybaby ili pussy od Brejdija i Pajtona, realno njih dvojica su medju najvecim QB svih vremena i definitivno su pisali istoriju NFL-a, mozemo koliko hocemo da hejtamo jednog ili drugog ali su obojica ostavila poprilican trag u NFLu i sasvim sigurno su a i zasluzeno buduci pripadnici Kuce Slavnih NFL-a.
Iskreno mislim da smo imali srece sto smo gledali i pratili utakmice ove dvojica QB jer su nam sigurno pruzili dosta sati onog najboljeg sto pruza NFL.
Iskreno ja sam dosta vremena hejtovao Tomu ali kada sam pricao sa jednim prijateljem poprilicno sam promenio misljenje, a i bolje je ne hejtovati, makar ne mnogo, vise se uziva u igri
Peyton Manning ::kako ti znas da nista nije rekao? on to govori sudijama konstantno i kuka i zali se, a posle na konferenciji nista
slazem se, NFL defanzivci nisu prozivali Peytona nego Brady
bas citam po twiteru sta kazu igraci drugih timova, svima drago sto je Brady izgubio od Peytona
najdovratnije fransiza zbog HC i Qb..nekad su mi bili ok i pored njih dvojice, bilo gomila gotivnih igraca...al sad jos i Gronk, fali jos par iz drugih timova tipa Normana pa da budu all star odvratnosti
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu