Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
penban ::Steelers ::penja je napisao nema jakih imena a ne da nisu jakiLuke Komarowsky ::Svaka čast autoru za tekst sa početka ali reći da Karolina nema jake raningbekove je blago rečeno netačno, pored Stewarta koji je trenutno možda najbolji trkač u ligi a tu su i Tolbert i mladi Artis-Payne koji igraju sasvim solidno. Za ostatak teksta čista desetka!
a ako je stewart najbolji traktorista u ligi ja sam najbolji pitcher i home runner
upravo to
Stjuart je ok RB, ali nije ime kao Piterson, Linc... nije sama elita
plus, ove sezone igra po zemlji nije bila vrhunska
hvala za pohvale. trudićemo se da bude više tekstova sa aktuelnim temama i najavama
kb8 ::Definiraj najgoru...
Remember the Sabbath day, to keep it holy
Sunday, Dec. 15, 1968: Philadelphia Eagles vs. Minnesota Vikings
Even Santa Claus and the upcoming birthday of Jesus couldn't get Eagles fans in the holiday spirit amid a dreadful 2-11 season in 1968.
A Christmas pageant was supposed to take place at halftime, but due to the snowy conditions on the field, a 19 year old dressed as Saint Nick and a handful of cheerleaders were enlisted to entertain the crowd.
Enraged at the state of the franchise, fans took it out on Santa and pelted him with snowballs.
You shall not murder (or cheer the killing of one's career)
Oct. 10, 1999: Philadelphia Eagles vs. Dallas Cowboys
Eagles fans reached a new low when they openly cheered as Michael Irvin was taken off the field in a stretcher in this game.
The Cowboys' star wide out, who torched Eagles defenses for years, sustained what turned out to be a career-ending spinal cord injury, and it was met with applause at Veterans Stadium.
Even Eagles players couldn't believe the crowd reaction.
"I know our fans pride themselves on being tough, but that wasn't tough," Eagles wide receiver Charles Johnson said after the game. "That was just plain ignorant."
You shall not steal
Oct. 12, 2014: Philadelphia Eagles vs. New York Giants
Helping hands are out of the questions for Eagles fans, but stealing other limbs isn't.
Vietnam War veteran and musician Sonny Forriest Jr. was performing outside the stadium during the game when a fellow Eagles' fan stole his prosthetic leg.
It turned up after the game at a nearby SEPTA station.
ima istineZona do trona ::Spartakus,bacas iracionalni hejt prema Filadelfiji.
Kao prvo,za mene vec ta prezvakana,izvakana i ispljuvana prica o grudvama kojima je gadjan Santa uopste nije neki big deal. Koliko puta ljudi grudvaju jedni druge,pa nije Santa Gandi ili Mendela,pa da se covek skenja sto ga je neko gadjao grudvama. Sve je to zezanje,a iskreno,Santa je imao 19 godina. Mozda je bio nacugan,mozda je nesto u sali i dobacio publici,to niko od nas ne zna...
Spartacus ::A sta cemo sa tim sto se raduju povredama svojih i drugih igraca?I to se ne radi o pojedincima, nego o vecem delu publike.Ima tu jos dosta primera, ovo su vise pojedinci.
Jedino navijaci 76ersa nemaju crni dosije, ali kada bi im oduzeo ova tri tima sva stoka bi pocela da gleda basket.
I to se desava u skoro svim sportovima, nemaju nikakvu sportsku kulturu.Uostalom gde god da pitas u Americi, svako ce ti reci da najgore navijace ima Filadelfija.Mogu ja da kopam jos po njihovim incidentima, ovo je sve bilo na prvoj strani.
Peyton Manning ::ne znaju oni sta je vandalizam navijaca
nek pitaju po Srbiji,Italiji,Turskoj...
da li je to pricao RA kad je bio u Miami ili sam citao negde, al znam da je skandal bio sto su valjda navijaci Mia gadjali pomfritom navijaca nekog drugog klubaZona do trona ::Peyton Manning ::ne znaju oni sta je vandalizam navijaca
Ja sam prvi protiv bilo kakvog vandalizma i nasilja na i oko sportskih borilista,ali ono sto Ameri nazivaju nasiljem i vandalizmom je smesno za 99,99 posto ljudi van njihovog kontinenta.
Peyton Manning ::da li je to pricao RA kad je bio u Miami ili sam citao negde, al znam da je skandal bio sto su valjda navijaci Mia gadjali pomfritom navijaca nekog drugog klubaZona do trona ::Peyton Manning ::ne znaju oni sta je vandalizam navijaca
Ja sam prvi protiv bilo kakvog vandalizma i nasilja na i oko sportskih borilista,ali ono sto Ameri nazivaju nasiljem i vandalizmom je smesno za 99,99 posto ljudi van njihovog kontinenta.
Miki HOF ::taj pomfrit je mogao biti oštar
granica 47.5 u kladionici...nekako ipak mislim da ce doci +kb8 ::Kažu nikad se nisu u PO sastali dvije momčadi koje zabijaju preko 30 u prosjeku (Cards, Panthers)...
Nekako sumnjam da će obje ovaj puta prebaciti taj prag i da će shootout odlučit pobjednika...
to da li ce uspeti ce verovatno odlucivati meckb8 ::Nešto si kontam, oćel DL Broncosa moći doći early & often do Tomice, za razliku od onih wanna b igrača Poglavica...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu