NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Conference Finals

+25
cooper
Bizon
Minitron
dr.dule
STP
Bugi
Parangal
Pit Bull
Peyton Manning
Mean_Machine
kb8
Vlado997
Luke Komarowsky
zokiruma
Sirko
Raising Arizona
Mos Def
KPGS
Zver
Niger iz huda
Zona do trona
Miki HOF
Steelers
Danijel Lg
penban
29 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 4 od 20]

76Conference Finals - Page 4 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 09:31

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Conference Finals - Page 4 12509889_10153603373581263_2453785547350923288_n

http://nfl.com/

77Conference Finals - Page 4 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 09:32

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

kazu Brady nece moci da izduva tu loptu...

78Conference Finals - Page 4 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 10:11

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

penban ::
Steelers ::
Luke Komarowsky ::Svaka čast autoru za tekst sa početka ali reći da Karolina nema jake raningbekove je blago rečeno netačno, pored Stewarta koji je trenutno možda najbolji trkač u ligi a tu su i Tolbert i mladi Artis-Payne koji igraju sasvim solidno. Za ostatak teksta čista desetka!
penja je napisao nema jakih imena a ne da nisu jaki
a ako je stewart najbolji traktorista u ligi ja sam najbolji pitcher i home runner

upravo to
Stjuart je ok RB, ali nije ime kao Piterson, Linc... nije sama elita

plus, ove sezone igra po zemlji nije bila vrhunska

hvala za pohvale. trudićemo se da bude više tekstova sa aktuelnim temama i najavama Cool

jel se vi zajebavate za igru trčanjem Karoline ili ozbiljno pričate

ljudi imali 142,6 jardi po meču odnosno drugi u NFl i 19 TD trčanjem

STANE VAS SVE PRATI

79Conference Finals - Page 4 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 10:17

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

kb8 ::Definiraj najgoru...

Sve je pocelo tako sto su zvizdali Deda Mrazu pre 50 godina(ne zajebavam se), zvizdali sopstvenom timu, radovali su se povredama nekih svojih igraca, naravno veoma neprijatni i primitivni prema pojedinim protivnicima a da ih ovi ne isprovociraju.

Sve sto im se desava su zasluzili zbog navijaca.Evo samo nekih primera.

Spojler:

Ne isticu se samo u americkom fudbalu, nego u svim americkim sportovima.

80Conference Finals - Page 4 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 10:24

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Enraged at the state of the franchise, fans took it out on Santa and pelted him with snowballs.
Laughing Laughing Laughing Laughing

81Conference Finals - Page 4 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 10:50

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Citam sada da je dosao jos jedan 2003 i da su njega izvizdali. Laughing

http://bleacherreport.com/articles/388192-10-worst-philadelphia-sports-fans-moments

http://www.gq.com/gallery/worst-sports-fans-in-america#14

No.1 & No.2

http://coed.com/2012/01/11/philadelphia-worst-sports-fans/

Sve timove iseliti iz Filadelfije, sport nije za takvu stoku. zabrana

82Conference Finals - Page 4 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 10:55

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

vidim ProBowl lagano otkazuju jedan za drugim

83Conference Finals - Page 4 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 10:57

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Conference Finals - Page 4 12565382_10153603552886263_5118412912239405660_n

84Conference Finals - Page 4 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 11:05

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Spartakus,bacas iracionalni hejt prema Filadelfiji.Very Happy

Kao prvo,za mene vec ta prezvakana,izvakana i ispljuvana prica o grudvama kojima je gadjan Santa uopste nije neki big deal. Koliko puta ljudi grudvaju jedni druge,pa nije Santa Gandi ili Mendela,pa da se covek skenja sto ga je neko gadjao grudvama. Sve je to zezanje,a iskreno,Santa je imao 19 godina. Mozda je bio nacugan,mozda je nesto u sali i dobacio publici,to niko od nas ne zna...

Kreten koji je ukrao ortopedsku protezu je bas to,kreten. I takvih kretena ima u fan base svakog NFL tima,sta sada, treba poistovetiti sve navijace File sa jednim moronom?

Malo malo,neki navijac Chargersa upuca navijaca Raidersa i obrnuto, sta sad? Svi navijaci Raidersa i Chargersa su ubice?

Navijaci u Filadelfiji su temperamentni i znaju da budu jako ostri prema svojim igracima,ali isti ti ljudi su ekstremno lojalni. I obozavaju underdog pricu,nije slucajno radnja Rokija u Fili.

Obozavaju igrace koji ce ostaviti srce na terenu bez obzira na njegove kvalitete i zvanja. Ish Smith je ljubimac publike u Fili,a covek je do 27. godine bio anonimus i menjao je NBA timove kao covek carape. Zasto? Zato sto covek igra 100 posto svaku sekundu na terenu,zato sto ne stedi svoje telo na ulazima kada se kao metak zaleti ka centrima naspram kojih deluje kao novorodjence.

85Conference Finals - Page 4 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 11:08

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Zona do trona ::Spartakus,bacas iracionalni hejt prema Filadelfiji.Very Happy

Kao prvo,za mene vec ta prezvakana,izvakana i ispljuvana prica o grudvama kojima je gadjan Santa uopste nije neki big deal. Koliko puta ljudi grudvaju jedni druge,pa nije Santa Gandi ili Mendela,pa da se covek skenja sto ga je neko gadjao grudvama. Sve je to zezanje,a iskreno,Santa je imao 19 godina. Mozda je bio nacugan,mozda je nesto u sali i dobacio publici,to niko od nas ne zna...
ima istine Laughing Laughing

86Conference Finals - Page 4 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 11:26

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

A sta cemo sa tim sto se raduju povredama svojih i drugih igraca?I to se ne radi o pojedincima, nego o vecem delu publike.Ima tu jos dosta primera, ovo su vise pojedinci.

Jedino navijaci 76ersa nemaju crni dosije, ali kada bi im oduzeo ova tri tima sva stoka bi pocela da gleda basket. :/

I to se desava u skoro svim sportovima, nemaju nikakvu sportsku kulturu.Uostalom gde god da pitas u Americi, svako ce ti reci da najgore navijace ima Filadelfija.Mogu ja da kopam jos po njihovim incidentima, ovo je sve bilo na prvoj strani.

87Conference Finals - Page 4 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 11:41

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Spartacus ::A sta cemo sa tim sto se raduju povredama svojih i drugih igraca?I to se ne radi o pojedincima, nego o vecem delu publike.Ima tu jos dosta primera, ovo su vise pojedinci.

Jedino navijaci 76ersa nemaju crni dosije, ali kada bi im oduzeo ova tri tima sva stoka bi pocela da gleda basket. Hmm

I to se desava u skoro svim sportovima, nemaju nikakvu sportsku kulturu.Uostalom gde god da pitas u Americi, svako ce ti reci da najgore navijace ima Filadelfija.Mogu ja da kopam jos po njihovim incidentima, ovo je sve bilo na prvoj strani.

Da li ti mislis da su se jedino navijaci File radovila povredi igraca ljutog rivala?

Uostalom gde god da pitas u Americi, svako ce ti reci da najgore navijace ima Filadelfija

Ovo je kljucna recenica. Ti i ja smo stanovnici zemlje koja pripada Evropi. Navijaci i simpatizeri sportova u Evropi imaju totalno drugaciji mentalni sklop nego ogromna vecina navijaca u USA. To su dva totalno razlicita sveta.

Uostalom,pogledajte ovu glupost. Top ten vandalskih cinova navijaca u Fili!

http://bleacherreport.com/articles/388192-10-worst-philadelphia-sports-fans-moments/page/9

Laughing Laughing Laughing

Izvizdali su Sarah Palin,vandalizam za elektricnu stolicu,odmah. Laughing Laughing

Maloletnik je uleteo na teren i ugrozio bezbednost igraca na terenu.

Vec zamisljam,klinac, 17 leta star, 1.75 i 65 kila ulece i svojom fizickom dominacijom ugrozava zivote igraca od 1.90-1.95 i 110 kila misica.
Laughing Laughing

Itd,neverovatna kolicina smejurije koja se nigde u Evropi ne smatra nikakvim aktom huliganizma,dok se u USA smatra.

Poavljam,mozemo mi voleti USA sportove do neba,kao sto i volimo,ali njihovi simpatizeri i navijaci i nasi su totalno dva razlicita mentalna sklopa.

88Conference Finals - Page 4 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 11:44

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

ne znaju oni sta je vandalizam navijaca
nek pitaju po Srbiji,Italiji,Turskoj...

89Conference Finals - Page 4 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 11:48

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Peyton Manning ::ne znaju oni sta je vandalizam navijaca

Ja sam prvi protiv bilo kakvog vandalizma i nasilja na i oko sportskih borilista,ali ono sto Ameri nazivaju nasiljem i vandalizmom je smesno za 99,99 posto ljudi van njihovog kontinenta.

90Conference Finals - Page 4 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 11:50

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Zona do trona ::

Ja sam prvi protiv bilo kakvog vandalizma i nasilja na i oko sportskih borilista,ali ono sto Ameri nazivaju nasiljem i vandalizmom je smesno za 99,99 posto ljudi van njihovog kontinenta.
da li je to pricao RA kad je bio u Miami ili sam citao negde, al znam da je skandal bio sto su valjda navijaci Mia gadjali pomfritom navijaca nekog drugog kluba

91Conference Finals - Page 4 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 11:55

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Peyton Manning ::
Zona do trona ::

da li je to pricao RA kad je bio u Miami ili sam citao negde, al znam da je skandal bio sto su valjda navijaci Mia gadjali pomfritom navijaca nekog drugog kluba

Laughing Laughing Laughing

Ne znam,pitacemo ga.

Pre jedno 5-6 godina bio je neki lik koji je redovno postovao na az.cardinals forumu,valjda je bio i neki head mod.

Gari je bio kao neka faca,redovno ima sezonske karte i vrlo cesto ga kamere snime i u prenosu. Btw,samo da vidite facu i stajling,klasican pozer bez grama ukusa koji bi mamu prodao da se pojavi sekundu na nacionalnoj televiziji. Confused

Elem,pre jedno 5-6 godina prica taj lik tokom nedelje kako mu je bilo na prethodnoj utakmici.

Neki lik ispred njega je ustajao i on nije od njega mogao da vidi desavanja na terenu, te je ovaj pozvao obezbedjenje koje je izbacilo lika sa utakmice. Laughing Laughing Laughing

Zamisli ti sad, Fitz krene da trci niz teren,ja ustanem da ispratim akciju i zbog toga me izbace sa meca. Laughing Laughing

92Conference Finals - Page 4 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 12:04

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

taj pomfrit je mogao biti oštar

93Conference Finals - Page 4 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 12:10

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Miki HOF ::taj pomfrit je mogao biti oštar

Da,da,a kecap verovatno ostavlja opekotine na telu. Very Happy

94Conference Finals - Page 4 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 12:32

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Sta je to drugo nego seljacizam i primitivizam.Mada toga ima svuda.

Za Dalas je to mozda i nista neobicno zato sto zive u velikom selu zvanom Teksas. kafa

95Conference Finals - Page 4 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 13:10

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Kažu nikad se nisu u PO sastali dvije momčadi koje zabijaju preko 30 u prosjeku (Cards, Panthers)...

Nekako sumnjam da će obje ovaj puta prebaciti taj prag i da će shootout odlučit pobjednika...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

96Conference Finals - Page 4 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 13:19

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

kb8 ::Kažu nikad se nisu u PO sastali dvije momčadi koje zabijaju preko 30 u prosjeku (Cards, Panthers)...

Nekako sumnjam da će obje ovaj puta prebaciti taj prag i da će shootout odlučit pobjednika...
granica 47.5 u kladionici...nekako ipak mislim da ce doci +

97Conference Finals - Page 4 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 13:23

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Pa ta granica bi mogla doći...

Pantere će ih natovarit i otići se spremat za put na Levi's...

98Conference Finals - Page 4 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 13:34

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Nešto si kontam, oćel DL Broncosa moći doći early & often do Tomice, za razliku od onih wanna b igrača Poglavica...

99Conference Finals - Page 4 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 13:55

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

kb8 ::Nešto si kontam, oćel DL Broncosa moći doći early & often do Tomice, za razliku od onih wanna b igrača Poglavica...
to da li ce uspeti ce verovatno odlucivati mec
tu je granica 44.5
premala mi je razlika samo 3 poena izmedju ta dva meca, kad Peyton slabo igra, plus jake odbrane
a na drugoj strani dva top scoring tima...

100Conference Finals - Page 4 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 13:55

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Bice im bitnije da neko ustopuje Edelmana nego da D-linija dodje sto pre do Tomice.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 4 od 20]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20  Sledeći

Similar topics

-

»  Conference Finals

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu