NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Conference Finals

+25
cooper
Bizon
Minitron
dr.dule
STP
Bugi
Parangal
Pit Bull
Peyton Manning
Mean_Machine
kb8
Vlado997
Luke Komarowsky
zokiruma
Sirko
Raising Arizona
Mos Def
KPGS
Zver
Niger iz huda
Zona do trona
Miki HOF
Steelers
Danijel Lg
penban
29 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 5 od 20]

101Conference Finals - Page 5 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 13:57

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

bice vrlo tesko, s obzirom da ce Harris biti very limited

http://nfl.com/

102Conference Finals - Page 5 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 14:15

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

ispade od Edelemana superstar

STANE VAS SVE PRATI

103Conference Finals - Page 5 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 14:15

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

pa jeste jako tezak za cuvanje..naslednik Wes Welkera

104Conference Finals - Page 5 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 14:18

Mean_Machine

Mean_Machine
NFL Star
NFL Star

Po mom mišljenju ne treba biti genije da se shvati da se Gronk mora zaustaviti ako se mašta o pobedi. Edelman zna da ispušta lopte i još kad dobije par packi neće biti ništa od njega.

105Conference Finals - Page 5 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 14:20

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Rovit je, moze da udje u negativnu seriju kao sto je bilo protiv Koltsa.Kada je zdrav, ne ispusta cesto lopte.

106Conference Finals - Page 5 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 14:22

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

treba ga samo dobro nagaziti

STANE VAS SVE PRATI

107Conference Finals - Page 5 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 14:23

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

U sustini Denver ce morati da igra izuzetno ostro, na granici sa prljavim, da se uvuce strah u Brady,Edelmana...Gronk je rovit, isto ga par udaraca moze dosta uzdrmati...videcemo Amendolu,Martina

108Conference Finals - Page 5 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 14:25

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

ne znam samo oćel napad denvera uspketi da da više od 15 poena

STANE VAS SVE PRATI

109Conference Finals - Page 5 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 14:28

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

trebalo bi...15-20 ocekujem, sto ce verovatno biti nedovoljno za pobedu, tako da ce trebati poeni odbrane

110Conference Finals - Page 5 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 14:34

Mean_Machine

Mean_Machine
NFL Star
NFL Star

Danijel Lg ::ne znam samo oćel napad denvera uspketi da da više od 15 poena

Dobro pitanje

111Conference Finals - Page 5 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 14:44

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

mora e odati priznanje kubiaku za postignuto u napadu
od tima koji je trpap i šakom i kapom napravio hjuston

STANE VAS SVE PRATI

112Conference Finals - Page 5 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 14:48

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Po ovom što čitam ovdje, Broncosi ispada da su autsajderi totalni i da im se osim poravnavanja planeta još štošta treba poklopit da bi dobili...

Jest da je Kubiak idiot koji je u stanju sjebat nesjebivo al opet...

No dobro...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

113Conference Finals - Page 5 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 15:22

Sirko

Sirko
VIP
VIP

Danijel Lg ::
penban ::
Steelers ::
Luke Komarowsky ::Svaka čast autoru za tekst sa početka ali reći da Karolina nema jake raningbekove je blago rečeno netačno, pored Stewarta koji je trenutno možda najbolji trkač u ligi a tu su i Tolbert i mladi Artis-Payne koji igraju sasvim solidno. Za ostatak teksta čista desetka!
penja je napisao nema jakih imena a ne da nisu jaki
a ako je stewart najbolji traktorista u ligi ja sam najbolji pitcher i home runner

upravo to
Stjuart je ok RB, ali nije ime kao Piterson, Linc... nije sama elita

plus, ove sezone igra po zemlji nije bila vrhunska

hvala za pohvale. trudićemo se da bude više tekstova sa aktuelnim temama i najavama Cool

jel se vi zajebavate za igru trčanjem Karoline ili ozbiljno pričate

ljudi imali 142,6 jardi po meču odnosno drugi u NFl i 19 TD trčanjem

Citam i ne verujem da Carolinin napad po zemlji nije bio sjajan. Onda sve kontam u glavi koje sezone su Cam, Stewart pa i Tolbert bili neprejebivin. Izgleda da to nije bilo ove...

Britva? Kakva bičarka? Nije skretničar nego ašov.
https://www.facebook.com/Zoka86

114Conference Finals - Page 5 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 15:22

Sirko

Sirko
VIP
VIP

Denver dobija.

115Conference Finals - Page 5 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 15:23

Sirko

Sirko
VIP
VIP

Peyton Manning ::
kb8 ::Kažu nikad se nisu u PO sastali dvije momčadi koje zabijaju preko 30 u prosjeku (Cards, Panthers)...

Nekako sumnjam da će obje ovaj puta prebaciti taj prag i da će shootout odlučit pobjednika...
granica 47.5 u kladionici...nekako ipak mislim da ce doci +

Ja mislim da ce biti over...

116Conference Finals - Page 5 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 16:12

penban

penban
Moderator
Moderator

Vlado997 ::Šta će biti tek kad se oženiš...

O veliki posavetuj me kao stručnjak za bračna pitanja

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

117Conference Finals - Page 5 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 16:20

penban

penban
Moderator
Moderator

Sirko ::
Danijel Lg ::
Steelers ::
Luke Komarowsky ::Svaka čast autoru za tekst sa početka ali reći da Karolina nema jake raningbekove je blago rečeno netačno, pored Stewarta koji je trenutno možda najbolji trkač u ligi a tu su i Tolbert i mladi Artis-Payne koji igraju sasvim solidno. Za ostatak teksta čista desetka!
penja je napisao nema jakih imena a ne da nisu jaki
a ako je stewart najbolji traktorista u ligi ja sam najbolji pitcher i home runner

upravo to
Stjuart je ok RB, ali nije ime kao Piterson, Linc... nije sama elita

plus, ove sezone igra po zemlji nije bila vrhunska

hvala za pohvale. trudićemo se da bude više tekstova sa aktuelnim temama i najavama Cool

jel se vi zajebavate za igru trčanjem Karoline ili ozbiljno pričate

ljudi imali 142,6 jardi po meču odnosno drugi u NFl i 19 TD trčanjem

Citam i ne verujem da Carolinin napad po zemlji nije bio sjajan. Onda sve kontam u glavi koje sezone su Cam, Stewart pa i Tolbert bili neprejebivin. Izgleda da to nije bilo ove...

Spomenuo sam RB koji nisu elita. Ne igra trčanjem.

Cam ima više TD trčanjem nego svi RB zajedno
Stujart ima skoro 1000 jardi, ali imao je neke utakmice koje su bile grozne

Akcenat je na RB koji, po mom mišljenju zaista nisu elita, ali timski to deluje OK, opet najviše zbog Cama.

118Conference Finals - Page 5 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 16:28

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

Sva cetiri tima mogu opusteno u SB, mislim da nema nekog izrazitog favorita. Samo nase zelje Smile
A moja zelja je ARI-DEN.

Smile

Odigrao je Fitz poslednju utakmicu vrhunski, ali kada se setim onog PO kada je ARI stigla do SB onda mislim da ima Fitz jos da nam pokaze malo svoje magije, to cekam iskreno vec dugo vremena, doduse tada su imali i drugog QB Smile

Nikako ne mogu da vidim DEN u SB, nekako im ne verujem Sad videcemo kome ce biti dan, nadam se mojim bronkosima.

119Conference Finals - Page 5 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 19:19

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

To bi ti meni trebao reći, ne ja tebi. Very Happy

120Conference Finals - Page 5 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 19:28

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

Miki HOF ::taj pomfrit je mogao biti oštar
I tvrd ako je reš pečen.

121Conference Finals - Page 5 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 19:29

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

U vezi sa ovim "huliganstvom" što ste spominjali...

122Conference Finals - Page 5 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 19:37

penban

penban
Moderator
Moderator

Vlado997 ::

Iskustva na tom polju nemam, ali tim čim daješ mišljenje očigledno imaš, pa te lepo molim da me posavetuješ

123Conference Finals - Page 5 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 19:43

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

Vlado997 ::

Iskustva na tom polju nemam, ali tim čim daješ mišljenje očigledno imaš, pa te lepo molim da me posavetuješ
Pa jebem ga Penjo, kad se oženiš, onda daš savjet, saberi 2+2.

124Conference Finals - Page 5 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 19:45

penban

penban
Moderator
Moderator

Ne razumem ja tu tvoju matematiku, a možda je tako i najbolje cheers

125Conference Finals - Page 5 Empty Re: Conference Finals Čet 21 Jan 2016, 19:56

penban

penban
Moderator
Moderator

Jared Allen has done a lot of things in his career, but he’s never played in a Super Bowl.

So he’s not going to let a broken bone in his foot stop him from trying to get there.

According to Bill Voth of Black and Blue Review, the Panthers veteran defensive end is practicing today, as he tries to see if he’s able to play Sunday night against the Cardinals.

Panthers coach Ron Rivera has said all week Allen is doubtful, after breaking a small bone in his foot late in last week’s win over the Seahawks. And beyond that, he wants to make sure Allen can be effective, beyond just getting on the field, as pass-rushers are going to be at a premium against the Cardinals.

So how much Allen does today will be a good indication of whether he’s able to play.

The 33-year-old Allen has 136.0 career sacks, but just 2.0 of them came with the Panthers this year after coming over in trade with the Bears.

Malo mi je draža Arizona, ali mi neće biti previše krivo ako prođe Karolina u SB... najviše zbog Drvoseče

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 5 od 20]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Sledeći

Similar topics

-

»  Conference Finals

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu