bice vrlo tesko, s obzirom da ce Harris biti very limited
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Danijel Lg ::ne znam samo oćel napad denvera uspketi da da više od 15 poena
Danijel Lg ::penban ::Steelers ::penja je napisao nema jakih imena a ne da nisu jakiLuke Komarowsky ::Svaka čast autoru za tekst sa početka ali reći da Karolina nema jake raningbekove je blago rečeno netačno, pored Stewarta koji je trenutno možda najbolji trkač u ligi a tu su i Tolbert i mladi Artis-Payne koji igraju sasvim solidno. Za ostatak teksta čista desetka!
a ako je stewart najbolji traktorista u ligi ja sam najbolji pitcher i home runner
upravo to
Stjuart je ok RB, ali nije ime kao Piterson, Linc... nije sama elita
plus, ove sezone igra po zemlji nije bila vrhunska
hvala za pohvale. trudićemo se da bude više tekstova sa aktuelnim temama i najavama
jel se vi zajebavate za igru trčanjem Karoline ili ozbiljno pričate
ljudi imali 142,6 jardi po meču odnosno drugi u NFl i 19 TD trčanjem
Peyton Manning ::granica 47.5 u kladionici...nekako ipak mislim da ce doci +kb8 ::Kažu nikad se nisu u PO sastali dvije momčadi koje zabijaju preko 30 u prosjeku (Cards, Panthers)...
Nekako sumnjam da će obje ovaj puta prebaciti taj prag i da će shootout odlučit pobjednika...
Vlado997 ::Šta će biti tek kad se oženiš...
Sirko ::Danijel Lg ::penban ::Steelers ::penja je napisao nema jakih imena a ne da nisu jakiLuke Komarowsky ::Svaka čast autoru za tekst sa početka ali reći da Karolina nema jake raningbekove je blago rečeno netačno, pored Stewarta koji je trenutno možda najbolji trkač u ligi a tu su i Tolbert i mladi Artis-Payne koji igraju sasvim solidno. Za ostatak teksta čista desetka!
a ako je stewart najbolji traktorista u ligi ja sam najbolji pitcher i home runner
upravo to
Stjuart je ok RB, ali nije ime kao Piterson, Linc... nije sama elita
plus, ove sezone igra po zemlji nije bila vrhunska
hvala za pohvale. trudićemo se da bude više tekstova sa aktuelnim temama i najavama
jel se vi zajebavate za igru trčanjem Karoline ili ozbiljno pričate
ljudi imali 142,6 jardi po meču odnosno drugi u NFl i 19 TD trčanjem
Citam i ne verujem da Carolinin napad po zemlji nije bio sjajan. Onda sve kontam u glavi koje sezone su Cam, Stewart pa i Tolbert bili neprejebivin. Izgleda da to nije bilo ove...
To bi ti meni trebao reći, ne ja tebi.penban ::Vlado997 ::Šta će biti tek kad se oženiš...
O veliki posavetuj me kao stručnjak za bračna pitanja
I tvrd ako je reš pečen.Miki HOF ::taj pomfrit je mogao biti oštar
Vlado997 ::To bi ti meni trebao reći, ne ja tebi.penban ::Vlado997 ::Šta će biti tek kad se oženiš...
Pa jebem ga Penjo, kad se oženiš, onda daš savjet, saberi 2+2.penban ::Vlado997 ::To bi ti meni trebao reći, ne ja tebi.penban ::Vlado997 ::Šta će biti tek kad se oženiš...
Iskustva na tom polju nemam, ali tim čim daješ mišljenje očigledno imaš, pa te lepo molim da me posavetuješ
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu