Bravo Tedi i Zimeru na mudima
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Zule i Pedja su radili samo Hou-KC.Verovatno ce veceras Wash-GB.Steelers ::premda su zule i erceg juce komentarisali oba meca, morali su ovima prepustiti danasnje zadovoljstvoMiki HOF ::Koji su ovo debili što komentarišu?
Fuck this odo na GP
meni se cini da je GP uvek iza SK, kao i fantasy statistikeSteelers ::dal kasni GP il se meni cini, prvi put da je iza SK
posto vidim da si izostavio prvu recenicu, da ti nisi jedan od njihBucs ::Zule i Pedja su radili samo Hou-KC.Verovatno ce veceras Wash-GB.Steelers ::premda su zule i erceg juce komentarisali oba meca, morali su ovima prepustiti danasnje zadovoljstvoMiki HOF ::Koji su ovo debili što komentarišu?
Fuck this odo na GP
Luke Komarowsky ::Navijam za Minesotu iako je njihova pobeda u domenu naučne fantastike, a voleo bih i da večeras pobedi i tako ih kazni za kalkulisanje u poslednjem kolu regularnog dela!
Poslednji izmenio Sirko dana Ned 10 Jan 2016, 19:20, izmenjeno ukupno 1 puta
Ne bih se bunio da me zaposleSteelers ::posto vidim da si izostavio prvu recenicu, da ti nisi jedan od njihBucs ::Zule i Pedja su radili samo Hou-KC.Verovatno ce veceras Wash-GB.Steelers ::premda su zule i erceg juce komentarisali oba meca, morali su ovima prepustiti danasnje zadovoljstvoMiki HOF ::Koji su ovo debili što komentarišu?
Fuck this odo na GP
Pit Bull ::Kakva odluka Kerola...
da,daRaising Arizona ::Pit Bull ::Kakva odluka Kerola...
Nije odluka, nego low snap
A AP u prvom planu na terenuSirko ::jaoooo, ovi debili na SK misle da je Sijetl uzeo prvi down s kikerom, i kazu sad: Da vidimo kako je prosao prvi down Sihoksa.... c c c c
Bucs ::A AP u prvom planu na terenuSirko ::jaoooo, ovi debili na SK misle da je Sijetl uzeo prvi down s kikerom, i kazu sad: Da vidimo kako je prosao prvi down Sihoksa.... c c c c
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu