Kakvo spavanje,ovo je zagrevanje za ono sto slediParangal ::Gotovo je gotovo idemo spavat
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Kakvo spavanje,ovo je zagrevanje za ono sto slediParangal ::Gotovo je gotovo idemo spavat
Bucs ::Steta samo za KC sto su verovatno ostali bez Maclina
kako to mislisMirkony ::Gotivni su mi navijači KC, navijaju kao na našem fudbalu!
Pevaju svi zajedno i mašu u istom pravcu sinhronizovano. To bas ne povezujem sa USA publikom.Steelers ::kako to mislisMirkony ::Gotivni su mi navijači KC, navijaju kao na našem fudbalu!
Poslednji izmenio Mirkony dana Ned 10 Jan 2016, 02:03, izmenjeno ukupno 1 puta
nisam to do sad primetio, u svakom slucaju mocnoMirkony ::Pevaju svi zajedno i mašu u istom pravcu sinhronizovano. To mi bas ne povezujem sa USA publikom.Steelers ::kako to mislisMirkony ::Gotivni su mi navijači KC, navijaju kao na našem fudbalu!
Mirkony ::Pevaju svi zajedno i mašu u istom pravcu sinhronizovano. To bas ne povezujem sa USA publikom.Steelers ::kako to mislisMirkony ::Gotivni su mi navijači KC, navijaju kao na našem fudbalu!
A ovo nas fudbal, mislio sam na soccer.
Super, thanks!Ol' Dirty Bastard ::Mirkony ::Pevaju svi zajedno i mašu u istom pravcu sinhronizovano. To bas ne povezujem sa USA publikom.Steelers ::kako to mislisMirkony ::Gotivni su mi navijači KC, navijaju kao na našem fudbalu!
A ovo nas fudbal, mislio sam na soccer.
To kad masu ide ova pesma, isto kao i navijaci FSU a verovatno i jos neki tim koji ima veze sa Indijancima
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu