Uvek Olsen moze dobiti jedan nezgodan udarac u 1/4 pa iz mera opreza da se preseli na klupu do kraja meca.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Pit Bull ::Uvek Olsen moze dobiti jedan nezgodan udarac u 1/4 pa iz mera opreza da se preseli na klupu do kraja meca.
i meniOl' Dirty Bastard ::Mnogi se zale da su im ocajni ovi color rush dresovi, meni bas dobra fora
Peyton Manning ::i meniOl' Dirty Bastard ::Mnogi se zale da su im ocajni ovi color rush dresovi, meni bas dobra fora
Steelers ::super su jednobojne uniforme, bolje nego obicne. tampini crveni kao omaž onim Oregonovim od prošle godine. Isti cak i font. Winstonu se nece svideti
bilo bi fino videti pitsburg u nekoj zutoj kombinaciji, ali tesko da ce ijedan popularniji tim pristati na ovo
i Dalas u skroz belom mi je superkb8 ::Peyton Manning ::i meniOl' Dirty Bastard ::Mnogi se zale da su im ocajni ovi color rush dresovi, meni bas dobra fora
Meni fora skroz...
Plavi Pantera, crveni Bucsa itd...
e, tu se slažem...IPA ::nema ništa smešnije od onih retro bumblebee Steelers uniformi
jest, s vremena na vreme razbiti monotoniju...kb8 ::Pa da...
Ne znam, meni je super fora što imaju eto te tekme di je malo nešto drukčije...
I stvarno ima dobrih kombinacija...
sta im fali meni se bas svidjajuIPA ::nema ništa smešnije od onih retro bumblebee Steelers uniformi
Sirko ::jest, s vremena na vreme razbiti monotoniju...kb8 ::Pa da...
Ne znam, meni je super fora što imaju eto te tekme di je malo nešto drukčije...
I stvarno ima dobrih kombinacija...
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu