Ja i dalje kontam da bi im bilo pametno da odmore Srećka. Ako ga Džej Džej dohvati rovitog, ostaše oni bez franšiznog QB-a do kraja sezone.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 9 ... 16
+1 za obojicu.Zona do trona ::Raising Arizona ::Vidim Malet i dalje startni QB
A Hojera promenio posle prvog kola
Onaj Bil Obrajan je budaletina
Gledao sam Hard Knocks i uopste mi nije simpatican
Kompa, nije zato sto navijamo za isti tim,ali ja sam isto sskontao gledajuci HK da mi O Brajan uopste nije simpa. U par navrata ,tokom HK, bilo je ocigledno da lik na silu pokusava da bude Bil Belicik.
Sto se tice Maleta i Hojera,to je isto stanje,drugo pakovanje.
Texansi moraju sve uloziti da draftuju QB visoko na draftu sledece godine jer imam osecaj da ako nista ne promene,Watt moze vec sledece sezone da zatrazi trade...
ne znam ko ce uopste igrati osim Hopkinsa jer je Shorts out, a i Washington Qzmaj999 ::Dobija Hjuston nocas. Nije sto ih gotivim nego mislim da Foster ima da pokida i bas ovo sto rece penban otvorice se prilika i za hvatace, narocito za Hopkinsa koji je odlican.
Danijel Lg ::razočarenje ili veselje
šta je sad
Daaaa, to je koska velika, ali i ovi imaju ruke. Veca tragedija je sto vama Luck ne igra, mada Hjuston i pored te cinjenice nije u prednosti na QB poziciji... xDPeyton Manning ::ne znam ko ce uopste igrati osim Hopkinsa jer je Shorts out, a i Washington Qzmaj999 ::Dobija Hjuston nocas. Nije sto ih gotivim nego mislim da Foster ima da pokida i bas ovo sto rece penban otvorice se prilika i za hvatace, narocito za Hopkinsa koji je odlican.
edit:
i Washington je ruled out
znaci WR korpus uz Hopkinsa Keith Mumphrey, Chandler Worthy i Jaelen SD
Lomljiv u struku ::Dobija HOU!
Ako je otpao i Anderson nema run stopa , znaci ariju svira Foster
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu