Nije poenta u prozivanju Vilsona nego u činjenici da je Linč značajniji za tu ekipu od tog Vilsona.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 11 ... 18, 19, 20
IPA ::Nije poenta u prozivanju Vilsona nego u činjenici da je Linč značajniji za tu ekipu od tog Vilsona.
Gospodo, ovo je pljuvanje lika i djela druga Ameera Abdullaha.Pit Bull ::Ma kakav Detroit, fumbleovao bi to Abdulah da su im dali 1st na 1y, ili bi bio 3&out i Wilson odradio pobednici drive ili dobio na produzetak.
Ovo je moja 3. sezona. Relativno sam neiskusan ali ne vjerujem da se ovakvo nešto desilo dug period vremena.penban ::Ako sam dobro cuo 18 FG i XP je promaseno ove nedelje...
MEGATRON IS NOT DEAD!kb8 ::Ovaj Megatron više nije vrijedan ni šake kikirikija...
Tu i tamo jedva da skupi koju jardu a onda i kad ufati nešto, to zajebe...
Vrijeme mu je da pođe ća u neku drugu sredinu pa tamo proba izgurat do kraja...
Ne volim Sijetl ali volim Šermana.Spartacus ::Peyton Manning ::ne znam sto ne volite Sjetl
Po onome sto sam ja citao ne svidjaju se raji zato sto su im pogani, ne pokazuju nikakvo postovanje prema protivnicima, unose im se u facu, smaraju nevidjeno sa 12 man, ne vole Sermana itd.
Ja njihove meceve retko kad gledam zato sto mi uopste nisu zanimljivi, a niti ih mrzim niti ih volim.
Hawksi su gadovi s pokricem,a za takve uvijek imam respect.U NFL-u postoji gomila te lajave druzine koja na terenu izgleda smijesno,dok oni i na travnjaku opravdaju rijeci.Vlado997 ::Ne volim Sijetl ali volim Šermana.Spartacus ::Peyton Manning ::ne znam sto ne volite Sjetl
Po onome sto sam ja citao ne svidjaju se raji zato sto su im pogani, ne pokazuju nikakvo postovanje prema protivnicima, unose im se u facu, smaraju nevidjeno sa 12 man, ne vole Sermana itd.
Ja njihove meceve retko kad gledam zato sto mi uopste nisu zanimljivi, a niti ih mrzim niti ih volim.
Srbistuta ::niko nije prokomentarisao pederski snep brisa kod TDa spilera?
Dallas je imao povredjenog igraca koji je jedva otisao na sideline i dok je novi usao, odbrana se nije ni namestila - pljas!
snep, busted coverage, TD
YISIPA ::Ipak je to Dalas, tako da im je oprošteno
mislim ono....podjednako je pederski snapovati na brzinu pre nego odbrana završi izmenu i uhvatiti pet jardi na 12 men on the field.
Idi na stranu : 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu