ne znam sto ne volite Sjetl
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 11 ... 18, 19, 20
tebe razumem, divizijski rivalkb8 ::A što bi ih voljeli, ne kontam...
Šta je u njima voljivo...
Posebno nakon vakih sranja...
baš sam ih zavoleo 2012 kad su bile zamene od sudija, sve ne mogu da prestanem da ih volim... Kontam, odo u zlataru po prsten pa da ih zaprosim...Peyton Manning ::ne znam sto ne volite Sjetl
IPA ::Da je neko iz odbrane Patsa ovo uradio i da je ostalo nedosuđeno, jebeš mi sve ako se ne bi pola Amerike diglo da se buni.
Peyton Manning ::ne znam sto ne volite Sjetl
penban ::Moguce je da nisu znali... Jbg, ima previse pravila, ko ce sve to upamtiti, a i ovo se ne desava tako cesto.
Mene malo nervira ono sto si ti napisao. Da se to nama desilo, svi bi brujali o tome dan i noc. Tim protiv koga smo igrali bi se zalio. Ovako, a jbg nismo znali, vise srece drugi put
IPA ::penban ::Moguce je da nisu znali... Jbg, ima previse pravila, ko ce sve to upamtiti, a i ovo se ne desava tako cesto.
Mene malo nervira ono sto si ti napisao. Da se to nama desilo, svi bi brujali o tome dan i noc. Tim protiv koga smo igrali bi se zalio. Ovako, a jbg nismo znali, vise srece drugi put
Jel te nervira činjenica da sam ja to napisao ili činjenica da je to tako
Patriots clinched a 2013 win after correct illegal batting callpenban ::IPA ::Da je neko iz odbrane Patsa ovo uradio i da je ostalo nedosuđeno, jebeš mi sve ako se ne bi pola Amerike diglo da se buni.
+1
Srbistuta ::
penban ::Vidim SEA kida bez Linca.
Rasel sam dobija utakmice
Idi na stranu : 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu