ti si lud! odlicni?!Pit Bull ::Pogubio se Zule, on je fan U soku covek, inace su stvarno obojica odlicni komentatori, bolji su mi od Sakana i Tadica dosta...
Forest, Foster...Forset
Peja sere ko foka al dobro, citaju ti tvitove pa su odlicni
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
ti si lud! odlicni?!Pit Bull ::Pogubio se Zule, on je fan U soku covek, inace su stvarno obojica odlicni komentatori, bolji su mi od Sakana i Tadica dosta...
Srbistuta ::ti si lud! odlicni?!Pit Bull ::Pogubio se Zule, on je fan U soku covek, inace su stvarno obojica odlicni komentatori, bolji su mi od Sakana i Tadica dosta...
Forest, Foster...Forset
Peja sere ko foka al dobro, citaju ti tvitove pa su odlicni
Pit Bull ::Pogubio se Zule, on je fan U soku covek, inace su stvarno obojica odlicni komentatori, bolji su mi od Sakana i Tadica dosta...
taj drugi je Dejan Golaic i navija za Pitsburg pa ih je zato i pedja zgotivio kao drugi tim..old school.. ali navija za GB koliko znamSirko ::Pedja je rekao na 3k pre vise od 10god kad su igrali TB-GB da je to utakmica rivalstva medju komentatorima. Pedja GB a obaj drugi (mislim Dejan) za TB. E, sad mi Dule ili Zona rece da je taj drugi u Pitsburgu duzi niz godina i da navija za njih...
September Was First Full Month In Six Years With No NFL Player Arrests
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu