vidim Jeremy Hill opet slabo danas
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Predvidjao sam to na startu sezone, ali sad nisam neki fan toga... valjda ce i ta budji fransiza dobiti sansu za ameriken drimRaising Arizona ::Lomljiv u struku ::ozbiljan fudbal se igra u pustinji..
mi smo nemoguce losi, ovi normalni dresovi su nam maler. samo kad se zamaskiramo u crno igramo neki fudbal..
zelim vam vise srece nego prosle godine. tj. da izbegnete meltdaun na 8-1
Kako su Mesari iz Misurija krenuli vidim da ce nam sledece kolo pod centrom biti Stanton
citas mi misli... ona kupovina protiv jadnog wash...pa samari u gw 2 i sadpenban ::Koja je MIA prevara od ekipe...
Lomljiv u struku ::citas mi misli... ona kupovina protiv jadnog wash...pa samari u gw 2 i sadpenban ::Koja je MIA prevara od ekipe...
penban ::Lomljiv u struku ::citas mi misli... ona kupovina protiv jadnog wash...pa samari u gw 2 i sadpenban ::Koja je MIA prevara od ekipe...
Kažu oni konkurenti za PO... pa kako druže? Sa kim? Doveli Suha koji je zver, ali je u glavi kombinacija Balotelija, TO, Očosinka... Debil
Napad smešan... Što kažeš, protiv WAS su se provukli... jedva, a to je jedna od najlošijih ekipa u ligi
imo dobar momentum... i kockali su se.penban ::Tetovirani dominira... Nikad mi neće biti jasno zašto je on bolji QB od Smita
Lomljiv u struku ::imo dobar momentum... i kockali su se.penban ::Tetovirani dominira... Nikad mi neće biti jasno zašto je on bolji QB od Smita
Sad sve ispocetka.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu