Pit Bull ::Neverovatne sudijske odluke, ovo nije videlo fumble, isla ruka unapred... Strasno.
zar bese nije ukinut "tuck rule"
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 11 ... 19, 20, 21
Pit Bull ::Neverovatne sudijske odluke, ovo nije videlo fumble, isla ruka unapred... Strasno.
pricali su juce komentatori kako je to Ariansov fazon plus zbog nekih promena u kolektivnom ugovoru, manje rade ful kontakt na treninzima,pa im je to bila neka vrsta treninga short y situacijapenban ::Nije mi jasno zašto ARI drži startere u igri... Ovo je gotovo
penban ::Ma ova sezona je ocajna
pa da imaju malo boljeg K od Mindze, pobedili biSirko ::gde su gusari penja i fica?
Peyton Manning ::pa da imaju malo boljeg K od Mindze, pobedili biSirko ::gde su gusari penja i fica?
stipest ::penban ::Ma ova sezona je ocajna
Govorim i ja,ali mi ne viruju !!!
penban ::Peyton Manning ::pa da imaju malo boljeg K od Mindze, pobedili biSirko ::gde su gusari penja i fica?
+1
i večeras se zavrsava SamBogZna kolikom broju lupetanja tipa ovogIPA ::Atlanta Dalas bila dobra tekma.
Večeras se završavaju dva niza. SamBogZna koliko utakmica na L.F. bez presečenog pasa za Zeku i SamBogZna koliko utakmica bez TD pasa za WR Kanzas Sitija
Miki HOF ::Šta pregledati na GP
Zona do trona ::Miki HOF ::Šta pregledati na GP
Bez sumnje, show Steve Smitha AKA i u 40. godini cu slomiti hiljadu pokusaja vasih obaranja.
HOF bez sumnje,nadam se da ce igrati jos dve sezone nakon ove.
Raising Arizona ::Zona do trona ::Miki HOF ::Šta pregledati na GP
Bez sumnje, show Steve Smitha AKA i u 40. godini cu slomiti hiljadu pokusaja vasih obaranja.
HOF bez sumnje,nadam se da ce igrati jos dve sezone nakon ove.
Nece ni jednu.
Idi na stranu : 1 ... 11 ... 19, 20, 21
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu