Ti ne seri nego vracaj GMene u sig. Jbt karali su rodoljube i Tomicu x2 na najvecoj pozornici!
Ko moze time da se pohvali?
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
El njihov GM pitao na intervijuu nekog WRa da li mu je keva bila kurava u mladosti?IPA ::Peyton Manning ::jel navija neko za Miami?IPA ::Ima li neki tim da je gotivan a da nema nijednog navijača na forumu?
Naglasih gotivna franšiza
Srbistuta ::Ti ne seri nego vracaj GMene u sig. Jbt karali su rodoljube i Tomicu x2 na najvecoj pozornici!
sto se lozisSrbistuta ::Nemas pojma.
Atlanta je puna glupih crnja koji se loze na Pitt. Svi ti bw klubovi su proizvodi koji se plasiraju debilima.
Falconsi su uvek under the radar, eno na nfl.comu week 1 pise se o tome kako je Fila bila losa i o njihovim problemima. Week 2 Falconsi opet pobede, pise se o tome kako je Kornjaca debil i kako treba da popije nogu iako je hof hc. O Atlanti nista ali to tako treba valjda...
Bucs ::Zasto ?stipest ::Očajno kolo.Najgore od kada pratim NFL .
Jesam.Pa nije valjda zbog jedne utakmice celo kolo ocajno ?stipest ::Bucs ::Zasto ?stipest ::Očajno kolo.Najgore od kada pratim NFL .
Pa jesi li gledao Philadelphia-Dallas?
penban ::Vidim puno iznenađenja... Kako CLE i WAS pobede...
Koji je moj BAL?
Ludnica ljudi, šta je ovo?!
Spartacus ::Bilo bi ekstra kada bi se Federiko preselio u zeleni deo Njujorka, grad ne bi menjao.
penban ::Vidim puno iznenađenja... Kako CLE i WAS pobede...
Koji je moj BAL?
Minitron ::penban ::Vidim puno iznenađenja... Kako CLE i WAS pobede...
Koji je moj BAL?
Prije svega moram da pitam, ako neko već nije - otkud Điđo kao avatar?
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu