Nit sam silovatelj, nit drug addict, nit maltretiram životinje.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
are you sure about thatIPA ::Nit sam silovatelj, nit drug addict, nit maltretiram životinje.
Ol' Dirty Bastard ::https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/12017594_999781260068562_3762775054015477277_o.jpg
Kljucna kost...8-10 nedeljaIPA ::Kakva je presuda Toniju Romu?
Poslednji izmenio Srbistuta dana Pon 21 Sep 2015, 13:32, izmenjeno ukupno 1 puta
bandwagonersi mi, bandwagonersi saintsiSrbistuta ::To je taj bandwagon mentalitet Aintsa
Nisam ni ja, jebena grcka i njihov buljaski wifi (plus, mladji klinac sjebao tablet prvog dana
Poslednji izmenio IPA dana Pon 21 Sep 2015, 14:25, izmenjeno ukupno 1 puta
Zasto ?stipest ::Očajno kolo.Najgore od kada pratim NFL .
jel navija neko za Miami?IPA ::Ima li neki tim da je gotivan a da nema nijednog navijača na forumu?
Nemas pojma.Steelers ::bandwagonersi mi, bandwagonersi saintsiSrbistuta ::To je taj bandwagon mentalitet Aintsa
Nisam ni ja, jebena grcka i njihov buljaski wifi (plus, mladji klinac sjebao tablet prvog dana
bar znamo da ih u Atlanti nema, tamo su na pozitivnoj 0 sa trofejima
Steelers ::Kanzas
Peyton Manning ::jel navija neko za Miami?IPA ::Ima li neki tim da je gotivan a da nema nijednog navijača na forumu?
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu