Spartacus ::Deluje mi da im fali jos jedno krilo u rotaciji, tacnije neko ko ce da ima slicnu rolu kao Podolski.
Podolski
Nadam se niko
Lik se apsolutno nije snasao u Arsenalu.
Krila ima koliko oces: Alexis, Theo, Ox,
Ezil, Santi kad zatreba, Jack kad zatreba, Welbeck kad zatreba, ceka se Gnaby da se vrati u match fit formu a sa klupe vrebaju super talentovani Awobi i i i THE JEFF (Jeff Reine-Adelaide) - od sledece sezone u uskoj konkurenciji za ballon d'or!
Ako neko treba da dodje i da pojaca squad, onda je to neki backup za Coquelin-a. Ostalo je ok. Ne vidim da ce doci napadac iz nekoliko razloga.
1. Ziru je produzio ugovor i ekipa najbolje igra kada je on u postavi. Igra ledjima mu je top 3 u svetu i hrani ostatak tima.
2. Ocekuje se da ostatak ekipe doprinese. Ovde najvise mislim na Volkota koji je propustio celu sezonu i pola one tamo. Ox je spreman da eksplodira ukoliko ga povrede zaobidju, Remzi je stasao, Sanchez je haos, Santi, Dzek, i Ezil su uvek opasni za gol ili da kreiraju gol sansu.
3. Volkot je produzio ugovor - ocekuje da igra.
4. Welbz je prosle godine potpisao. Nije se proslavio ali nije bio ni los s obzirom da je igrao s povredom cele sezone. Ako bi neko dosao znaci da Welbz pusi klupu, odnosno pada na depth chartu - not gonna happen.
Posle x godina, Arsenal izleda kompaktno i veoma zrelo na terenu.
Ja i dalje mislim da je ogavni Celzi i dalje no.1 favorit za titulu, pogotovo ako se onom indijancu Ramirezu i Banetu trti tolerisu neke stvari poput onih juce. Znaci koji kurac je ono?! Srecom sada je tu Coquelin da polomi picku svakom ko startuje bezobrazno, kao sto je to nekada Viera radio
Jedinstvo me zanima ali se onda setim koji debil ih vodi dok mislim da ce Siti da tankuje ove godine kako bi doveli KLopa ili Guardiolu sledece.
Bazen ce verovatno promeniti trenera do Novembra