pobeda na startu sezone
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
kb8 ::Bacite nam Arsenal da se igramo, igramo, igrammoooooo...
Za championship, a za premier ligu je za 8-10 mesto!Miki HOF ::Arsenal moćan
prdnuće na klupi u toku naredne tekme...El Jefe runs San Diego ::Sad ce Wenger da napravi boom, samo gledajte
Pa dogod je Pera iz DDR-a povredjen, mi smo mnogo jaci u odbrani, a realno ako Kosijelni i Mustafi mogu da igraju (suspenzije ili povrede), Pera moze da ladi sa tribine, nije ni za klupu. Welbeck ce se jedne godine oporaviti, a realno nema mesta ni za klupu, Jenkinson moze da igra u liga kupu kad se oporavi, e jedino me brine kad se Ramzy oporavi, sta sa njim. Francuska pudlica Coquelin nema mesta pored Granit Xhake, i bolje je da greje klupu, a tu je i Elneny. Tako da je zasad situacija dobra, cekaj januar i februar, tu ce biti bolniceMiki HOF ::Počeću da se palim kad odvalimo mutd i totse na sličan način.
Plaše me povrede koje se gomilaju.
Mustafi je zver.
Ma svaki put mislim da ce dobiti crveni u prvom poluvremenu, posto je nizak i fizicki nedovoljno jak u skok igri onda krlja i kolje s ledja, a tehnicki nije ni prici Xhaki, a o fizickoj snagi i duel igri necemo. Jedino sto je Wengerov ljubimac, nema mesta u prvih 11 i tacka.Wild Raven ::Kokelan je sinoć bio odličan do povrede.
Miki HOF ::Počeću da se palim kad odvalimo mutd i totse na sličan način.
Plaše me povrede koje se gomilaju.
Mustafi je zver.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu