Kakve poteze vuku Man U, Celzi i Arsenal ovog leta Man C ima da osvoji titulu kao da igra sa timovima iz JSL...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Srbistuta ::Zasto stavljas Arsenal u taj kos?
Ja jedino zameram zanemarivanje DMF bekap pozicije jer iza Kokelana, imamo Artetu, koji nema sanse da igra sreda - vikend u slucaju da se Le Coq sjebe ili popije suspenziju (a popice suspenziju)
Napad je barem brojcano OK, to sad sto nema svetske klase, jebi ga. Retko ko ima i svi ti igraci su lepo smesteni u svojim klubovima kao sto napisah^
Ne razumem, koga je Profa trebao da dovede? Dajte da cujem?
Arsenal nije katastrofa ove sezone, sanse se stvaraju ali golovi za sada izostaju. Samo cekam da pocne sve da ulazi i da izvrnemo nekoga.
HA! Stoke je sledeci, mada s njima uvek tvrdo...mozda se bas tada preokrene.
Sirko ::Srbistuta ::Zasto stavljas Arsenal u taj kos?
Ja jedino zameram zanemarivanje DMF bekap pozicije jer iza Kokelana, imamo Artetu, koji nema sanse da igra sreda - vikend u slucaju da se Le Coq sjebe ili popije suspenziju (a popice suspenziju)
Napad je barem brojcano OK, to sad sto nema svetske klase, jebi ga. Retko ko ima i svi ti igraci su lepo smesteni u svojim klubovima kao sto napisah^
Ne razumem, koga je Profa trebao da dovede? Dajte da cujem?
Arsenal nije katastrofa ove sezone, sanse se stvaraju ali golovi za sada izostaju. Samo cekam da pocne sve da ulazi i da izvrnemo nekoga.
HA! Stoke je sledeci, mada s njima uvek tvrdo...mozda se bas tada preokrene.
ma vi cete se boriti sa Sitijem za titulu, opusti se
rano je jos, ali izgleda teska sezona pred nama i Celsijem
Doveo bih cestitog Defanzivnog veznog, ne da mi igra francuska pudlica , koja ne moze da skoci, a u duelu slab, pa fasuje zute kartone (mada je trebao ponekad da dobije i 2 zuta, tj crveni).Srbistuta ::dobro de da cujem koga bi ti doveo majke ti?
Dragi Srbistuta, misljenja su kao i dupe, svako ima svoje.Srbistuta ::Dobro, opet nisi odgovorio na kontretno pitanje...
Imas puno pravo da ne volis kokelana i to je tvoj problem ali sve sto si napisao za Le Coq-a mozes macki da okacis o rep posto nema blage veze s realnoscu.
Covek je jebana masina, stit ispred zadnje cetvorke - opusteno je u top 3 DMFa u ligi i samo ako bi popravio ucinak u napadu, ja bih bio prezadovoljan ali je to sada sitnicarenje.
evo malo statistike da zamazem oci
Spartacus ::Martial je kostao 50 miliona evra, boljeg nisu ni mogli da nadju na trzistu.80 miliona ce da plate ako ovaj klinac bude najbolji na svetu u jednom trenutku, kao sto rekoh Mendesovo maslo.Kada si partner sa njim, na ovakve stvari moras da se naviknes.
To sto se Arsenal povezivao sa ta dva spica, znalo se da je mrka kapa posto obojica ne spadaju u otpatke u svojim klubovima.
Ako je LvG pimpek, sta li je onda tek Venger koji vec deceniju upropascava svoj tim.
LvG ma sta god uradio u Junajtedu(pa i zavrsio 17), bolje ce da se kotira od Vengera.
A nasa (Arsenalova) stipsa ne moze da zamisli zivot bez Arsenala, izgleda da hoce da trenira klub dok ne umre (pu pu pu, daleko bilo)!Steelers ::i Venger i Van Gal su velike neznalice, o Brendanu Rodzersu tek da ne pricam. Jedan drka na francuze drugi na holandjane. Arsenal da nije bilo Vengera bi sigurno nesto uzeo u zadnjih 10 godina, on nije legeda, on je upropastio klub. a tako isto necemo ni mi, makar do 2017 kad ovo tele ide
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu