http://englezi.net/engleski-fudbal/
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Miki HOF ::Moni
Sad ce da procvetaju kad uspesno registruju Gabriela "Personal" Jesus-a, i naravno otpuste Pepea!Peyton Manning ::City propao
Takav vam je bio i sadasnji trener Slaven Bilic(samo sto je on tada hteo da predje u Everton, jer je mislio da je to vrhunski klub )!Wild Raven ::Sve se nadam iskomentarisaćeš Payet-a malo u svom stilu. Daleko od toga da lik nije zaslužio
A oci je zakovrnuo pre pada, to nisi video.Peyton Manning ::Meni deluje da je potres mozga nastao kad je zveknuo glavu u padu..onaj udarac laktom Alonsa nije bio nista posebno, nema teorije da ga je to bacilo u nevu..
to mi je promakloKPGS ::A oci je zakovrnuo pre pada, to nisi video.Peyton Manning ::Meni deluje da je potres mozga nastao kad je zveknuo glavu u padu..onaj udarac laktom Alonsa nije bio nista posebno, nema teorije da ga je to bacilo u nevu..
Martin Atkinson je obican pajac i lopov od sudije.
A kako gol priznati, to samo smradovi od FA mogu opravdati.
Da li izgubili da nije priznao gol?
Vrlo verovatno.
Ali da priznas gol posle ociglednog lakta u glavu je smesno.
Ja se nadam da ce Arsenal nece biti medju prva 4 mesta u prvenstvu i konacno se ne plasirati u ligu sampinjona, samo da matori Wenker ne produzi ugovor, a posle raspad da bi smrdljivi Kroenke prodao svoje deonice nekom drugom (npr. Ursmanovu) i tek onda Arsenal moze da se vrati na staze stare slave. Sa budjavim Brkatim smradom Kroenkeom i njegovim sinom nema nista od titula!Sirko ::Pajseri smo s onih 0:0 kući protiv Hala. Sad bi bili ispred Arsenala i Liverpula, ali dobro. Valjda na kraju budemo :-D
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu