A jes Ronaldo zavuko one škarice sinoć
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Mean_Machine ::strašan gol, ne sećam se da sam gledao tekmu da ti protivnički navijači aplaudiraju za postignu gol
Wild Raven ::Mean_Machine ::strašan gol, ne sećam se da sam gledao tekmu da ti protivnički navijači aplaudiraju za postignu gol
Ja se sećam utakmice gde je prepun Bernabeu aplaudirao Ronaldinju, ali to je bilo za overall performans na toj utakmici a ne za konkretno jedan gol ili potez.
Cenci ::Wild Raven ::Mean_Machine ::strašan gol, ne sećam se da sam gledao tekmu da ti protivnički navijači aplaudiraju za postignu gol
Ja se sećam utakmice gde je prepun Bernabeu aplaudirao Ronaldinju, ali to je bilo za overall performans na toj utakmici a ne za konkretno jedan gol ili potez.
Kao hardcore navijac Reala sjecam se toga dana.
Mislim da se uvijek gleda liga ako nema izuzetaka (osvajac LS,a 5. u nacionalnom prvenstu) i mjesta se rasporedjuju po nacionalni koeficijentima.Wild Raven ::Šta se ono beše dešava, ako hipotetički Atletiko uzme LE pa bude eligible za LŠ sledeće sezone po dva osnova. Kome ide jedno mesto? Petom u Španiji ili poraženom finalisti.
Isto pitanje i za osvajača LŠ, ko god on bio a koji je obezbedio LŠ kroz šampionat ( Real, Bajern, Liverpul ) Kome ide to jedno mesto?
Peyton Manning ::Sad kad gledam snimke, ne moze se reci ni da nije penal 100%, ali svirati u takvom momentu..i pre svega direktan crveni Bufonu, to bas ne ide..zuti je bio dovoljan
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu