odavno kasiljas nije onaj stari, svaka cast morati
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Spartacus ::Jebote, zar cu za Katalonce morati da navijam u finalu?
dr.dule ::Juve dobija finale na dobro poznati italijanski smek
bilo bi lepo, posto u finalu igraju protiv verovatno najboljeg tima i sigurno najodvratnijegdr.dule ::Juve dobija finale na dobro poznati italijanski smek
Zona do trona ::dr.dule ::Juve dobija finale na dobro poznati italijanski smek
Juve ce dobro proci ako ne dobije 3 komada u finalu.
dr.dule ::Zona do trona ::dr.dule ::Juve dobija finale na dobro poznati italijanski smek
To ces gledati u mikijevom almanahu
Zona do trona ::dr.dule ::Zona do trona ::dr.dule ::Juve dobija finale na dobro poznati italijanski smek
To ces gledati u mikijevom almanahu
Samo jos da objasnis sta ce muceni Kjelini da uradi kada se trio Barse u napadu zaleti na njega? I kako ce Pirlo kontrolisati igru u vezi kada nema snage za vise od 60 minuta?
Nikada nisam prepotentan i ne potcenjujem protivnika u velikim mecevima,ali ja bih bio sokiran ako bi se Barsa mucila u finalu.
Pogotovo sto nema teoretske sanse da Barsa potceni Juve i udje u mec opusteno.
Da ne ureknem,ali Mesi ce postati GOAT kao Jordan u kosarci ako Barsa osvoji jos jednu tripl krunu.
dr.dule ::Sad videh tu tvoju najavu finala i kao reklamu za novi broj casopisa zona sumraka
Peyton Manning ::bilo bi lepo, posto u finalu igraju protiv verovatno najboljeg tima i sigurno najodvratnijegdr.dule ::Juve dobija finale na dobro poznati italijanski smek
svaka njima cast na igri, volim ja da ih gledam, al ne volim kad pobedjuje ciganska mahalaMiki HOF ::sve mrzitelji barse jebote
kad gledaju meč i barca ima posed lopte oni okrenu kanal
nisam ja navijac Reala, samo ih gotivim i to posebno zbog CR, al ima sigurno 4-5 timova za koja cu navijati pre nego za RealDanijel Lg ::ne znam sta da kazem
pa još navijač reala da to kaze
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu