31-3 za ptice, da ti živci ostanu na mestu
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Vlado997 ::Zona, koji rezultat očekuješ u nedelju? Meni miriše na 30-27 za vas.
Zona do trona ::Spartakus,DL Miamija je nesto posebno,zasto ne bih gledao?
Da gledam kao papagaj Pusiku kojem se ruka raspada zato sto je to Pusika i zato sto su to Broncosi.
Ma daj.
Miki HOF ::Aj fantasy ali uđem u kladionicu na levoj strani idu dva extra prenosa Primere ali džaba njih deset sedi i gleda u desnu stranu dva TV sa teletextom
Miki HOF ::Aj fantasy ali uđem u kladionicu na levoj strani idu dva extra prenosa Primere ali džaba njih deset sedi i gleda u desnu stranu dva TV sa teletextom
Poslednji izmenio Spartacus dana Pon 07 Sep 2015, 23:00, izmenjeno ukupno 1 puta
Peyton Manning ::Tacno je da svaki mec ima par sjajnih poteza, ali previse je gledati 3 i po sata zbog dve bravure. Bar meni.
Fantasy taman pravi ravnotezu da je skoro svaki mec bitan.
Spartacus ::Stoji to, ali uvek bih pogledao milanski derbi ispred Vasington-Majami.
Italijani uvek nedeljom uvece stave derbi.Druga stvar je sto bih delio ekran na pola kako bih gledao Bilse-Indijanapolis ili Sent Luis-Sijetl, u Majamijevom slucaju bih stavio Italijane na ceo ekran. Mora mec da bude dobrog kvaliteta, a za mene bi bilo gubljenje vremena kada bih gledao Majamijev mec, a ima toliko boljih od toga.
Kao sto rekoh, spadas u specificnu nisu.
Zamisli Goodell opet bude morao uručivati Tomi Lombardija.Miki HOF ::http://m.bleacherreport.com/articles/2562325-nfl-leaves-brady-off-photo-of-elite-qbs
Lol
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu