-Zona do trona ::Ha ,ha.
I sada glavobolja, sta gledati u prenosu?
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
-Zona do trona ::Ha ,ha.
Vlado997 ::-Zona do trona ::Ha ,ha.
-Zona do trona ::Vlado997 ::-Zona do trona ::Ha ,ha.
Apsolutno,ali sta gledati od 19 h?
Vlado997 ::-Zona do trona ::Vlado997 ::-Zona do trona ::Ha ,ha.
Pit Bull ::RedZone
Steelers ::osim prvog meca gde ocekujem totalni raspad nase odbrane interesuje me kako ce se Hojer snaci protiv kanzasa i Le Boovi titansi, mozda povremeno bacim pogled na
i naravno :SD: zbog abdulaha
ostalo mi je manje vise dosadno
Pa da, fantasy cini svaki mec zanimljivim. Da nije toga...Ol' Dirty Bastard ::Slazem se, pogotovo kad fantasy krene
Igram fantasy,ali se slazem sa ovim.To je fin propratni sadrzaj,ali igra je ono sto je najbitnije.Zona do trona ::Jebo vas fantasy.
Zbog njega su ljudi poceli sumanuto da refreshuju stranicu sa poenima,ne gleda se vise opusteno tekma.
bez fantasy, 60% utakmica bi mi bilo nezanimljivo, posebno do poslednjih par kolaZona do trona ::Jebo vas fantasy.
Zbog njega su ljudi poceli sumanuto da refreshuju stranicu sa poenima,ne gleda se vise opusteno tekma.
Jos kada vidim kombinaciju sakoa i sarenih carapa koje nose Fabiano i njegova bratija...
Meni vec skoro 15 godina svaki NFL mec ima draz.
Recimo, Jaguarsi i Raidersi nece videti playoff,ali je meni jako gotivno da gledam Macka koji se razvija u pravu neman ili da gledam kako ce igrati Green,rookie WR sa FSU.
dr.dule ::
Week 1 Thursday, Sep. 11 Game Time Location/Tickets Pittsburgh at New England 02:30 Gillette Stadium Sunday, Sep. 13 Game Time Location/Tickets Indianapolis at Buffalo 19:00 Ralph Wilson Stadium Green Bay at Chicago 19:00 Soldier Field Kansas City at Houston 19:00 NRG Stadium Carolina at Jacksonville 19:00 EverBank Field Cleveland at N.Y. Jets 19:00 MetLife Stadium Seattle at St. Louis 19:00 Edward Jones Dome Miami at Washington 19:00 FedEx Field New Orleans at Arizona 22:05 University of Phoenix Stadium Detroit at San Diego 22:05 Qualcomm Stadium Baltimore at Denver 22:25 Sports Authority Field Cincinnati at Oakland 22:25 O.co Coliseum Tennessee at Tampa BaySunday, Sep. 14 22:25 Raymond James Stadium N.Y. Giants at Dallas 02:30 AT&T Stadium Monday, Sep. 15 Game Time Location Philadelphia at Atlanta 01:10 Georgia Dome Minnesota at San Francisco 04:20 Levi's Stadium
Zona do trona ::Vlado997 ::-Zona do trona ::Vlado997 ::-Zona do trona ::Ha ,ha.
Da,ali mi se gleda i mec Texansa,Billsa i Dolphinsa.
Ma kakvi. Dajem im prednost ali nikako nas neće razbucati. Ima da ih Dru i ekipa pune TD-ima.... S druge strane, ako napad Cardsa podbaci, imamo šanse. U protivnom jako teeško.Sirko ::Ptičice će razbucati svece
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu