Gazda ::Dok ne uvede NFL jedinicu za merenje mržnje između timova rivalstvo će se ocenjivati u istorijskom aspektu kao i uspesima titule, broj pobeda itd
Patentirati mrznjometar
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Gazda ::Dok ne uvede NFL jedinicu za merenje mržnje između timova rivalstvo će se ocenjivati u istorijskom aspektu kao i uspesima titule, broj pobeda itd
Steelers ::posto me niste shvatili samo da ponovim
najstarije rivalstvo ≠ najuzavrelije/najbolje
penban ::a objasni zasto je rivalstvo izmedju BAL i PIT bolje, vece nego izmedju CHI i GB
Steelers ::penban ::a objasni zasto je rivalstvo izmedju BAL i PIT bolje, vece nego izmedju CHI i GB
nemam vise snage, ako niste do sad shvatili...
Gazda ::Ovo što tvrdiš je tvoj lični stav ne većine
Steelers ::derbi izmedju Lutona i Watforda traje od 1885. pa jeste culi za njega?
nisam ni ja
tako da to nikakve veze nema ako ta utakmica nikakvu drugu car ne donosi osim u najavama kad se kaze da je rivalstvo...
Gazda ::http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000436046/article/is-playoff-reseeding-a-possibility-for-nfl-in-future
penban ::Dve istorijske fransize koje su stubovi NFL-a, gde je svaka utakmica prica za sebe i gde su igraci rekli da su im bitnije te dve utakmice nego cela sezona... u pravu si, nema cari uopste
Steelers ::penban ::Dve istorijske fransize koje su stubovi NFL-a, gde je svaka utakmica prica za sebe i gde su igraci rekli da su im bitnije te dve utakmice nego cela sezona... u pravu si, nema cari uopste
ako sam jedini koj bi objektivno pre pogledao Pitsburg-Baltimor nego Detroit-GB eto onda nek sam lud
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu