Ćero, tata upravo zaradio dvaes milijona.Gde oćeš da te vodim?
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
happy mealMiki HOF ::Evo slike na twitteru sa ćerkicom kako potpisuje ugovor
Kapiram posle išli da se časte ručkom u meku recimo
Miki HOF ::Vidi sin, nije ćera
Za ovo prvo si u pravu, ali opet ako gledamo sa socijalne strane, zapravo bi igrači trebali zarađivati više para jer sigurno ne hrane samo sebe. Šta misliš koliko para završi kod onih starkelja od vlasnika...penban ::Gledas to sa socijanle, drustvene strane (gde se apsolutno slazem sa tobom)... Nisu krivi igraci sto traze tolike pare. Realno, niko na svetu ne vredi toliko. AR ne vredi 20+ miliona, Megatron ne vredi 16+ miliona, ali takvo je trziste i na osnovu toga se formira cena.
Diva WR su sujetni veoma... generalno svi su sujetni i svi zele pare. Seti se samo price oko ugovora za CB i prepucavanja Sermana i PP. Stvar je u tome sto on ima neku granicu ispod koje nece, a da stvar bude najgora mozda nije on postavio tu granicu. Menadzer, okolina, pune glavu svime i svacim... dolaze rodjaci za koje nije ni znao da ih ima i traze da ih izdrzava...
Po meni, Dez vredi malo manje od Megatrona, znaci 14-15 miliona (na osnovu trzista)
Zona sve fino sročio...FdS ::Tvoji argumenti stoje, ne kažem da nisi u pravu. Ja samo kažem da su svi oni razmaženi nabiguzani koje treba malo poslati da tucaju ugalj u dubinskom kopu gde se može desiti nešto što će da im okonča život a ne karijeru...pa će onda shvatiti šta imaju i početi to da cene.
Ne samo Dez, nego i svaki bolid kome je malo 14 miliona godišnje pa sa nadgornjava za petnaesti milion, ili koji se igra petardama, ili koji umisli da je Sena pa vozi 120 mp/h prometnim putevima, ne vodeći računa o signalizaciji, ili koji umisli lepša polovina služi kao vreća za boks....ili šta već...
Zona do trona ::Ljudi,u pitanju je i ubedljivo najbrutalniji sport u USA. Da li ste citali studije kakve sve zdravstvene probleme imaju igraci po zavrsetku karijere?
Drugo,ti igraci najcesce imaju mnostvo rodjenih braca i sestara i uglavnom poticu sa krajnje drustvene margine. Treba udovoljiti zahtevima svih njih koji do juce nisu imali hleba da jedu. Plus,sto si bogatiji,hteo ne hteo, moras da pratis svoj novi status sa vecim trosenjem,ovo vazi i mimo sporta.
Jos je USA meka za trosenje para,tamo uopste nije tesko potrositi milion dolara.
PA nije ni čudo kako juri za QB-om. Zapravo mu u tom segmentu jedino i može parirati Watt.penban ::And now the Justin Houston deal is done for the #Chiefs. It’s 6 years, $101M with $52.5M in guarantees, sources say. Huge.
Prejak ugovor... Covek je hteo JJ Watt pare i dobio... Da vidimo sada Deza i DT
Jes' malo sutra. Meni jedna Amerikanka rekla da osvajač olimpijske medalje u atletici dobija doživotno izdržavanje u Meku.Miki HOF ::Evo slike na twitteru sa ćerkicom kako potpisuje ugovor
Kapiram posle išli da se časte ručkom u meku recimo
Peyton Manning ::Miki HOF ::Vidi sin, nije ćera
Vlado997 ::Thomas revealed Friday at his press conference in Denver that Green was one of the first people to contact him after signing the deal. The message?
"Thank you," Green said.
Zanimljivo. Nešto mi pada na pamet. Kada je poslednji put šampion bio tim sa elitnim WR-om?
Nju Ingland - Edelman. Konstantan, odličan ali nije elita.
Sijetl - osvojili trofej bukvalno sa prosječnim ili ispod prosječnim risiverima
Baltimor - Boldin, Smith, nijedan nije bio pro-bowler
I tek onda idu Džajantsi sa Kruzom i Grin Bej sa Nelsonom, ali su to 2011. i 2012.
IPA ::Bruka koliko uzimaju para. Bruka!
Ako me nešto odbije od ovog sporta, to je ogavnost koju osećam prema tome koliku količinu novca uzimaju i kako se pri tom ponašaju.
NFL Fans Serbia » Sezona 2015/16 » Preseason 2015-2016 » Offseason 2015 - pijaca, dojave, suskanja , tracevi i ostalo
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu