Vlado997 ::Taman Gazda da Dru pri vođstvu 35-32 usere tikvu prekrasnim intersepšnom
a sadaa - slikovito
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Vlado997 ::Taman Gazda da Dru pri vođstvu 35-32 usere tikvu prekrasnim intersepšnom
nije,nego u 7:30Vlado997 ::Ova utakmica u Londonu u 14.30h je pun pogodak.
Samo će biti Amerima mrsko gledati utakmicu ujutru, pogotovo onima na west coastu, mislim da je njima u 5:30h utakmica u Londonu.
Znači, obistinio se Druov INT na minut i po do kraja. Ja sam postao vrač.Robert De Niro ::Zaboravio sam da napišem. Pre tri dana sam sanjao duel NO-GB. Mnogo nejasno bilo kao i u svakom snu. Ali ovako otprilike: Negde 70nešto prema 70nešto rez bio. Vodio NO i ličilo da će pobediti a onda se nešto nepredvidjeno desilo i mi pobedili. Sećam se da je pisalo da je Zeka bacio 8 TD od 11 GB-ovih (znači 77 poena smo dali, toliko otprilike i NO, malo manje). Slično nešto i Bris. Lud san skroz.
Poslednji izmenio Vlado997 dana Ned 26 Okt 2014, 12:36, izmenjeno ukupno 1 puta
Provjerih, u 6:30h.Peyton Manning ::nije,nego u 7:30Vlado997 ::Ova utakmica u Londonu u 14.30h je pun pogodak.
Samo će biti Amerima mrsko gledati utakmicu ujutru, pogotovo onima na west coastu, mislim da je njima u 5:30h utakmica u Londonu.
Preporučuješ da pogledam?Gazda ::Duel iz 2012 NO@GB season opener je jedna od najboljih utakmica decenije
Gledah je pre neki dan imam to blago u arhivi
zajebano ce im biti...Gazda ::WR Calvin Johnson is inactive again for the #Lions. Also inactive are: Bush, Pettigrew, Ebron, Fauria, Waddle and Moore. All on offense.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu